Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőéves egyetemistaként hogyan kerüljem el a lányokat?
Figyelt kérdés
Olyan szakon fogok tanulni ahol többségben vannak a lányok. Kicsi a péniszem ezért semmit sem akarok tőlük mert előbb vagy utóbb szégyenbe maradnék. Ha meglátom csak tovább tudatosítja bennem, hogy nekem távol kell maradnom tőlük.2019. aug. 30. 22:39
21/86 anonim válasza:
#20-as: legalább olvasnál utána...Nem 15 cm az átlag.
22/86 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy elfogadjon bármelyik lány is. Hiszen csak azért tenné mert éppen nincsen jobb nálam. Nekem ne sértse az önbecsülésemet az, hogy elfogad, mert nekem ez rosszul esne. A talán 14 cm-es péniszemmel meg semmit sem érek el.
2019. aug. 31. 09:26
23/86 anonim válasza:
Lehet újat mondok, de az emberek lehetőséghez mérten igyekeznek mindig a legjobbat választani mind tárgyak, mind kapcsolatok kapcsán. Ha két azonos munkahely között döntesz, de az egyik többet fizet mint a másik, melyiket választod? Ezért lenne fontos, hogy egy párkapcsolatban ne csak a péniszed tudd felmutatni, hanem más jó tulajdonságod is. Az önbizalomhiány és pesszimizmus nem az, inkább ezen dolgozz mint a nők elkerülésén.
24/86 anonim válasza:
Nekem a mai napig meggyűlik a bajom a nagyobbal, de ha neked az kell, hogy fájjon a lánynak, vagy ne tudj vadulni, akkor nyugodtan vágyakozz a lópénisz után
25/86 A kérdező kommentje:
Nem állt sohasem szándékomban fájdalmat okozni nekik. De azért azt ne felejtsük el, hogy fájdalmat nem tudok okozni neki de nem is érezne belőle semmit sem. Nekem azt senki se mondja hogy átlagon aluli méretem tökéletes lenne.
2019. aug. 31. 14:00
26/86 anonim válasza:
Van 1 varázs mondat.
A szia szeretnél ismerkedni és hasonló kérdésekre.
Bocs ne haragudj de nem-el válaszolsz és ennyi.
29/86 A kérdező kommentje:
Nem is fogok ismerkedni ne aggódj. Bunkó senkivel sem leszek mert nem ártott nekem senki sem. Bu,zi nem vagyok...
2019. aug. 31. 14:52
30/86 anonim válasza:
Fhuu, 20 éves vagyok, egyetemista, 14cm farkkal második párkapcsolatomban vagyok már egy éve, és összesen 4 csajjal voltam. Az összes jól nézett ki!
Hogy mit csináltam jól?
Rendes srác vagyok! Hatalmas önbizalmam van! Egy kis egóm is van de az jó addig míg másokat nem bántasz meg vele.
És tudok csajozni! Tudni kell hogyan kell beszélni egy csajjal. Azt látom benned hogy nem is próbálkoznál, szörnyü hogy egy csepnyi önbizalmad sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!