Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennek a sok utazásmániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a sok utazásmániás lánynak ki állja az útjaikat?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, mióta van ez, pár éve még nem így volt: mostanság minden második tinder és instagram női profil miről szól? Homokos tengerpart itt, pálmafák ott, bejelentkezés Mallorcáról, szeretek utazni, travelalcholic vagyon, stb.

Aha. És ezeket ki állja?

2019. aug. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
30%
Egy gazdag pártfogó, ezért nem voltam én eddig sehova..
2019. aug. 21. 20:45
 2/62 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem kerülnek ezek vállalhatatlan összegbe. Az exem is imád utazgatni és ő magának teremti meg rá.

Irigykedsz vagy mi?

2019. aug. 21. 20:45
 3/62 anonim ***** válasza:
87%
Utazni és pálmafás, szép helyekre menni semmibe nem kerül... Akik ezt hajtogatják, hogy fú de drága utazni azok kilépnek a házból valaha? Mi párommal egyetem alatt is rengeteg szép helyet megjártunk két részmunkaidős diák fizuból. Lehet vonatozni, lehet Utazómajmon nézni a jobbnál jobb repülőjegy árakat, homokos-pálmafás tengerpartért nem kell a Föld másik felére menni, a környező országokban is bőven van. Csomó tök jó hely van ahova 40-50 ezer forintból bármikor el lehet menni. Aki szeret utazni az nyilván erre fogja költeni a megtakarítását. Más meg elkölti más dolgokra. Attól, hogy valaki fiatal kis szervezéssel simán tud olyan utazásokat csinálni amiről azt hiszik az emberek, hogy belekerült vagy fél millába de egyébként minimális pénzbe került.
2019. aug. 21. 20:51
 4/62 anonim ***** válasza:
59%
Van olyan "influencer", akinek ezt a hotel állja, mert számukra jó reklám.
2019. aug. 21. 20:52
 5/62 anonim ***** válasza:
87%
Csak vegyél elő egy Aldis újságot, nézd meg a végét, ahol az utazások szoktak lenni. Bulgáriába, Horvátországba, hasonló helyekre 9900 Ft/fő/éj-es áron adják a helyeket, mi ennyiért voltunk itthon Zalakaroson az Art Hotelben a barátommal 5 napot. Már itthon drágább lassan egy hotel, mint kint a tengerparton, főleg ha időben lefoglalod. De egyébként nemcsak a mai lányok vannak így, pont voltam diákmunkán, egy 45 éves hölgy volt a másik eladó mellettem, pont ő is azt fejtegette, hogy olyan kibárándító, hogy minden nap ugye ugyanoda járunk doglozni, minden nap ugyanazt a kis kört tesszük meg éveken keresztül, és hogy annyira vágyik arra, hogy lásson gyönyörű szép helyeket, homokos tengerpartot is az életében, ha csak egyszer is, élőben. Inkább az a furcsa, ha valaki nem vágyik soha sehova.
2019. aug. 21. 20:54
 6/62 anonim ***** válasza:
15%
Én sosem utazom férfiként. Nem a pénz miatt. Megtehetném, de számomra ez unalmas hobbi... vagy mi is, még hobbinak sem tudom nevezni. A lényeg, hogy egyáltalán nem vonz.
2019. aug. 21. 21:02
 7/62 anonim ***** válasza:
95%

Egy tank benzin: 25 ezer. Egy éjszakára szállás Horvátországban last minute: 10 ezer/éjszaka.

Szombaton hajnalban indulsz, 10-re pálmafák alatt szelfizhetsz a tengerparton. Ott alszol, kötelező reggeli napkeltés kávés szelfi. Aztán mehettek haza. Este már otthon alszol.

35 ezerből ketten eltöltöttetek egy hétvégét kellemesen, és egy fél napos tengerparti strandolás és egy esti romantikus városi séta is belefért.

Ennyiből jössz ki, ha egy este lent alszol a Balatonon, és esztek egy lángost, meg este beültök vacsorázni valahova.

Mindenki arra költ, ami neki fontos. Van, aki minél több helyre el akar jutni, és nem érdekli, ha sátorban alszik és nincs melegvíz. Más inkább a szomszéd városba megy csak, de neki kényelmes ágy és jó étel legyen.

2019. aug. 21. 21:11
 8/62 anonim ***** válasza:
94%
Saját magamnak fizetem. Van munkám, jövedelmem, nem dohányzok, nem iszok, nem bulizok, otthon lakok és a rezsibe is beszállok, megtakarításom is van, amit utazásra költök. Fapadossal nem szezonban olcsón lehet repülgetni.
2019. aug. 21. 21:15
 9/62 anonim ***** válasza:
93%
Összespórolom magamnak! Csak a legszükségesebb dolgokat veszem meg, hülyesegekre nem költök! Nincs cigi, buli, pia, sok csini ruci, sok cipő! És tudok 3 hetig pihenni, nyaralni, feltöltődni a földi paradicsomban!
2019. aug. 21. 21:20
 10/62 anonim ***** válasza:
92%

Állom a magam részét, nagyon olcsón el lehet jutni gyönyörű helyekre, csak egy minimális kreativitás kell hozzá.

22/L

2019. aug. 21. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!