Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennek a sok utazásmániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a sok utazásmániás lánynak ki állja az útjaikat?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, mióta van ez, pár éve még nem így volt: mostanság minden második tinder és instagram női profil miről szól? Homokos tengerpart itt, pálmafák ott, bejelentkezés Mallorcáról, szeretek utazni, travelalcholic vagyon, stb.

Aha. És ezeket ki állja?

2019. aug. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
68%
Az oké, hogy mondjuk egy év alatt összegyűjti a nyaralásra az 500ezret, és oké, hogy mellette kb egy moziba sem mehet el, tehát nincs élete kb. De ha neki ez megéri, az csinálja. Én azt nem értem, miért ítélik el azt, aki nem nyaral soha, hanem mondjuk 500ezerből kicseréli a nyílászárókat hitel nélkül.
2019. aug. 22. 18:26
 62/62 anonim ***** válasza:
83%

#59: Szerintem úgy kezdtem, hogy otthon lakok, nem? 🤔 Volt, hogy albérletben laktam, soha többet, köszönöm szépen. Miért dobálnám ki az ablakon havonta a tízezreket? Inkább fizetem a saját lakásom törlesztőjét, de hát hülye lennék erre a fizetésemre hitelt felvenni, ezért először arra gyűjtök, hogy legyen normális munkám (jogsi). Az meg, hogy ki kinek mit néz el, olyan szinten nem érdekel, hogy nincsenek rá szavak. De keresek. Engem nem érdekel, hogy a fiú hol lakik, albérlet, saját lakás, szülőknél, tök mindegy, lakjon ott, ami belefér a költségvetésébe úgy, hogy mellette van élete. Ha én amiatt nem kellek valakinek, mert anyámmal lakom, hogy ne menjen el LEGALÁBB a fizetésem fele lakhatásra, az az ember engem sem érdekel. Meg amúgy is, szingli vagyok, nem is terveztem változtatni rajta, főleg, ha ilyenek a "férfiak", mint ti. Az meg, hogy ti "elnézitek" egy nőnek, hogy otthon lakik, de aztán itt hőbörögtök rajta és még ezt is a nők hibájának akarjátok beállítani, az csakis titeket minősít.

Nem főznek rám, magamnak intézem a kaját, hacsak az nem számít, hogy anyám havi 1-2-szer főz valamit, amit én is szeretek, és eszek belőle egy tállal. :D Leírtam, hogy gyorsétteremben dolgozom, szerintem egyértelmű, hogy ott ingyen kajálok (melón felül meg 50%-kkal olcsóbban). Amúgy kifejezetten vékony vagyok, tudom, hogy arra gondoltál, hogy biztos el vagyok hízva. Hát, elég távol állok attól.

#61: Van életem. Spóroláskor nem kell teljes anyagi cölibátusba vonulni, mert az nem tesz jót, csak vissza kell fogni magadat. Nálam pl mindig is az 1500 ft-os Starbucks kávék voltak a problémák, amiről tudtam, hogy túlárazott, mégis mindig megvettem. Hát, kénytelen voltam lemondani róla. Nyilvánvalóan nem mindenki Starbucks-függő, mindenkinek más a felesleges függősége, a legtöbb embernek pl a cigi. A mozit sose szerettem, de van életem, lehet rengeteg pénz elköltése nélkül is találkozni a barátokkal, mi általában sétálni szoktunk és beszélgetni. Én nem ítélem el azokat, akik nem utaznak, mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy mire költi a saját pénzét. Ki vagyok én, hogy másnak a pénztárcájában turkáljak? Azokkal van bajom, akik ezt teszik... a kérdezővel és hozzá hasonló válaszadókkal.

2019. aug. 23. 13:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!