Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a sok utazásmániás lánynak ki állja az útjaikat?
Én nem tudom, mióta van ez, pár éve még nem így volt: mostanság minden második tinder és instagram női profil miről szól? Homokos tengerpart itt, pálmafák ott, bejelentkezés Mallorcáról, szeretek utazni, travelalcholic vagyon, stb.
Aha. És ezeket ki állja?
Nyugi, ezek lehet a fényképeken luxusnak tűnő helyen vannak, de nem tudhatod milyen putri a szállása, vagy egyáltalán az életkörülményei milyenek, én konkrétan ismerek ilyen lány társaságot, két három havonta mennek Ibizára, stb menő helyekre, általában Last minute utakra, a csaj kidolgozza a belét, de ilyenre egyből elkölti, hónapról hónapra él, autója nincs, anyjával lakik, mert a barátnői is, és 24-25 évesek.
Láss a fénykép mögé is, érdekes történetek vannak ott.
Én tavaly az akkor még átlagosnak mondható multis fizumból 11 országba repültem a barátnőmmel. Ki lehet nagyon olcsón hozni egy-egy ilyen utat ~50-80/rő/4-5 nap. Erre érdemes költeni, inkább, mint cigire, és saját kocsira.
Most is Szicíliában vagyok.
Ilyen 80-100 ezreken mit vagytok ennyire fennakadva?
Egy Lidl pénztáros keres 220-at. Teszem azt, otthon él, mamahotelezik. Lead 50 ezret, eltesz 100-at, mert gondol a jövőjére. 70 ezerből kijön a ruha, fodrász, pipere, és 30-40 ezret el is tud tenni. Egy évben egyszer 400 ezerből arcoskodhat egy last minute úton, és csinál annyi képet, hogy hónapokig tud feltenni listára.
Átlag keresetű ember is spórolhat. Pl. a postásunk nagy álma volt Japánba eljutni. Két éve hallgatjuk, hogy erre spórol. Bakker, idén ott szelfizett! Csak ő egy pocakos negyvenes pasi, ezért a kutya se kérdezi, hogy neki ki fizette. A fél kerület gratulált a képei alatt, amiért megcsinálta.
Akit ez ennyire kiidegel, hogy fiatal, csinos lányok jól élnek, és reklámozza is, az törölje magát a közösségi oldalakról. Nem kötelező, ezért meg felesleges.
#18: Jézusom, ember, te normális vagy? Úristen, fogyatékos vagy. K..rvára nem ismersz, semmit nem tudsz rólam. Hála a jó égnek szingli vagyok, nincsen "kanom", aki eltartana... És szükségem sincs rá, úristen. A világ legfeleslegesebb, legundorítóbb dolga a cigi, alap, hogy nem költök rá. Alkalmanként iszok csak, nem életcélom minden hétvégén beb..szni. Az új ruhákról meg lemondok a céljaim érdekében.
Nem nyaralok, hanem utazok.
Nem vidékiként havi 230-at keresel, és nem futja semmire? Budapesti vagyok, 160-200 között keresek, és milyen érdekes, mégis tudok utazgatni. És k..rvára nem azért, mert bárki akárcsak egy forinttal is hozzájárulna az életemhez, hanem mert kompromisszumokat kötök, és lemondok bizonyos dolgokról, hogy cserébe tudjak utazni.
Szánalmas vagy.
"Nekem vidékiként szaros nettó 230-ból nem futja szinte semmire se"
Hát ha vidéken ennyiből nem tudsz fullosan megélni akkor ne haragudj de te csinálsz valamit nagyon rosszul. Mi is ekörül keresünk és ebből telik bizony az utazgatásokra is. Meg egyéb "luxus" dolgokra. Ne mondja már senki, hogy ennyi pénzből éhen akar halni... mi az anyámra költesz ennyit? Nekünk albink van, autónk, nyilván eszünk iszunk de emellett simán jut szórakozásra, megtakarításba meg úgy mindenre ami egy jó kis élethez kell. Aki 230-ból nem tud normálisan megélni kis luxussal az egyszerűen csak idióta.
#27 pont erről van szó . Ha valaki 40+ pocakos férfi annak 2 év kell egy útra ami élete álma és kb több nem is lesz neki.
Egy pénztáros nem keres 220-at. Mi van ha nem mama hoteles hanem albérletes... milyen matek hogy 70-ből kijön minden és meg marad 30-40???
Egy 40+ pocakos nőnek is lehet élete álma eljutni valahova, amire legalább két évig kell gyűjtenie. De ők ugyebár nem számítanak nőnek a ti felfogásotok alapján... Szerintetek csak a szilikonos, 10/10-es(nek tűnő) nők a nők...
De, egy Lidl-s pénztáros keres annyit. Nem személyes tapasztalat, de van ismerősöm, aki ott dolgozik, és ennyit keres. Miért ne jönne ki 70-ből minden?
Olyan, hogy 70 maradt, abból 30-40 marad, ha ruhára és fodrászra is költ. Persze nem minden hónapban vesz egy épeszű ember télikabátot, ami drágább, meg nem mindenki jár havonta fodrászhoz.
Nem mindenki Lidl-s pénztáros, nem mindenki él albérletben, és nyilván nem mindenki utazgat évente többször külföldre. Gondoltam ezt is letisztázzuk, hogy nem minden nő van instán, facen, tehát sokkal több nő (ember) létezik. Mind különbözőek.
Abba az egybe nem kötött még bele senki, hogy az ekkora szegénység mellett hogyan lehetséges, hogy minden fiatal lányra jut egy olyan férfi, aki KÉT ember komplett, all inclusive nyaralását ki tudja fizetni. Miből? Vajon, miből?! Hát a Lidl pénztáros nem keres annyit, hogy egyedül megéljen albérletben! De gold digger insta cicára kinek van akkor pénze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!