Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennek a sok utazásmániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a sok utazásmániás lánynak ki állja az útjaikat?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, mióta van ez, pár éve még nem így volt: mostanság minden második tinder és instagram női profil miről szól? Homokos tengerpart itt, pálmafák ott, bejelentkezés Mallorcáról, szeretek utazni, travelalcholic vagyon, stb.

Aha. És ezeket ki állja?

2019. aug. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
57%
Az lehet a számolásban a különbség, hogy néhány embernek lassú az anyagcseréje, és alig eszik valamit, van aki meg sokat, pedig nem hízik. A férfiak eleve többet esznek. Az kb 40.000 különbség havonta, évente 400, pl ebből is van pénz utazgatni.
2019. aug. 21. 23:29
 32/62 anonim ***** válasza:
92%

"Egy pénztáros nem keres 220-at"

Nem Mindenki pénztáros. Van, akinek jól fizeto munkája van, de az itteni luzerek szerint egy no max. 200.-at keres.

2019. aug. 21. 23:45
 33/62 anonim ***** válasza:
13%
Mindig is utazott az akinek volt rá pénze vagy "tehetsége" hogy más utaztassa.
2019. aug. 21. 23:51
 34/62 anonim ***** válasza:
14%

#34 senki nem mondott ilyet.

Csak egy értelmiségi nő aki többet keres az nem a neten él. Nem posztolgatja . Nyilván meg lehet osztani , de azért szerintem akikre a kérdező gondolt azon lehet látni hogy nem a könyvelésen dolgozik vagy bármilyen más szellemi munkát....

2019. aug. 21. 23:53
 35/62 anonim ***** válasza:
87%
Nekem pont könyvelő az egyik ilyen barátnőm. Dehát ugye befigyel az előítélet, bikinis, szexi csaj az csak valami eladó lehet, komoly munkát csak a garbós egérkék végeznek. Mert "látszik a fején"...
2019. aug. 22. 00:01
 36/62 anonim ***** válasza:
94%

Férfiként egy ideig én is rosszallóan, szarkasztikus megjegyzésekkel kísérve figyeltem, mennyi nem különösebben gazdag, vagy egyenesen csóró nő látszik a FB fotóin türkizkék vízű tengerpartokon, havas hegycsúcsokon, vagy teveháton, de aztán beláttam, mennyire igaz, hogy mindenkinek arra van pénze, ami érdekli.

Én jóformán az éhezés határán éltem mindig, alkalmi számítógépes munkákból, de senki nem értette, honnan vannak mindig high tech hardvereim, a legcsúcsabb számítógépem, videokártyám, VR headsetem, digitális fényképezőm, kamerám, és egyéb engem érdeklő műszaki cikkeim. Hát valószínűleg ezek a lányok is így vannak. Inkább visszafogják magukat hónapokig, nem költenek semmi felesleges dologra, de lelkesíti őket, hogy utána elmehetnek egy szép utazásra. Ismerek embereket, akik havi 6-700e -et keresnek, de állandóan keseregnek, mennyire nincs pénzük semmire. Aztán ha kicsit megkapargatom a felszínt, kiderül, hogy havi 100 -ért vesznek ruhákat vagy telejsen felesleges tárgyakat, amiket sosem hasznának semmire, finnyáskodásból csak a fancy helyeken esznek, havi 130e -ért, 50-60e -et fizetnek személyi edzőre, mert egyedül lusták vagy unnak edzeni, újsbb 50-60 elmegy táplálékkiegsézítőkre, kocsit tartanak, abból is valami böhöm nagyot, ami mindennel együtt havi 80e -et visz el, és félévente vesznek 250e -ért új telefont, mert úgy érzik, használhatatlanul lassú lesz a gmail app a tavalyi csúcsodellen.

Ezeket én mind lespóroltam, és a csúcs-hardvereimet használtan veszem apróhiderésekből, a bolti ár feléért, néha harmadáért. Szóval akinek az utazás a dilije, ugyanígy ki tudja gazdálkodni egy átlagos fizetésből is évente akár többször is.

2019. aug. 22. 00:04
 37/62 anonim ***** válasza:
13%

Hát ott van pl a puncs.hu, de képesek éhezni, és mindent félretenni egy utazásért, mert a szelfi, és a közösségi vetítés lassan fontosabb mint a levegő.

Egyébként nem is olyan drágák ezek, van egy csomó direkt szelfire kialakított trópusinak LÁTSZÓ közeli tengerpart.

Szelfi az isten, az önzetlenség jelképe

2019. aug. 22. 00:31
 38/62 anonim ***** válasza:
20%
Hagyjuk már ezt h olcsóból ki lehet hozni! Kva drága,az utazik aki gazdag!
2019. aug. 22. 01:23
 39/62 anonim ***** válasza:
83%

Én pl. voltam cserediák. Igaz, az ösztöndíjat az egyetemtől kaptam, de kellett hozzá egy adott tanulmányi átlag, önéletrajz, motivációs levél, személyes interjúztatás, dokumentumtöltögetés, szóval valamennyire én is hozzájárultam. :D Kint általában csak tömegközlekedést használtam, egy idő után, ha rááll az ember, nagyon jó lehetőségeket ki lehet fogni (pl. Észak-Angliából Londonba 5 órás útra retúrjegy 7000 forintért). Ilyen módszerrel megvolt Észak-Anglia és az USA keleti partja, de eljutottam Skóciába és Írországba is.

A másik pedig, hogy tagja vagyok egy Európa-szintű szervezetnek, ami mindig máshol szervez konferenciákat, és tud anyagi támogatást adni szegényebb országokból jövő tagoknak. Magyarország is ilyen. Szóval bár ez is kisegítés, azért szerintem nem a sugar daddykkel egyenlő kategória.

Amikor meg más célból utazgatok, azt magamnak teremtem meg. Előttem is sokan írták, hogy repjegyeket lehet kifejezetten olcsóan is fogni, egyébként busz-és vonatjegyek is vannak elég olcsó áron Európán belül. Ha meg tengerentúlra utazok, simán bevállalok egy 40 órás utat 15 órás átszállással, ha egyszer 50 ezret lefarag a jegyemből.

Illetve a világ sok táján vannak barátaim, amikor "utazgatok", általában célzottan őket látogatom meg. Így a szállásért már alapból nem kell fizetnem. Kaja szintén elég, ha otthon megcsinálom, nagyon picivel többet költök csak rá, mint itthon.

2019. aug. 22. 02:33
 40/62 anonim ***** válasza:
75%

Okádni tudok ettől.

Csinos, jó alakú, fiatal nő vagyok. Minden eredményt, amit elértem ebben a qurva életben, azt egy legyintéssel elintéznek, hogy nekem könnyű, csak széttettem érte a lábam.

Sikerül lakást vennem: kaptam a pasimtól, vagy összefeküdtem. Jó kocsim van: az se az enyém, hanem az alfa pasimé, vagy összefeküdtem. Esetleg apàmé.

El tudok utazni egzotikus helyekre: akkor azt vagy a kanom fizeti, vagy ott vagyok qurva.

Mindezt azért, mert nem egy igénytelen 90 kilós debella vagyok.

Az senkinek se jut eszébe, hogy évekig keményen tanultam, hogy jó munkám legyen, és most egész évben hajtok, hogy jól is keressek?!

Szánalmasak vagytok.

U.i.: elég régóta szingli vagyok, pont az ilyen előítéletek miatt. Jobb nekem egyedül, köszi. Csak ennyit arról, hogy a nem létező 'kanom' fizet bármit.

2019. aug. 22. 06:05
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!