Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennek a sok utazásmániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a sok utazásmániás lánynak ki állja az útjaikat?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, mióta van ez, pár éve még nem így volt: mostanság minden második tinder és instagram női profil miről szól? Homokos tengerpart itt, pálmafák ott, bejelentkezés Mallorcáról, szeretek utazni, travelalcholic vagyon, stb.

Aha. És ezeket ki állja?

2019. aug. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
57%

Én is észrevettem ezt az utazásmániát. Mondjuk érthető. Mindenki szeret kiszakadni a mindennapokból.

Lehet, hogy inkább a mindennapjainkat kéne boldogabbá tenni, és akkor nem akarnánk annyira kiszakadni a valóságból. Tehát inkább legyen mindennap élmény. Lakjunk olyan szép helyen, dolgozzunk olyan munkahelyen ahova öröm bemenni stb.

Mit szóltok ehhez?

2019. aug. 22. 06:25
 42/62 anonim ***** válasza:
84%

Van egy 16 éves lányom. Alázattal jelentem: ezeket az utazásokat mi álljuk. A szülei.

Illetve 6 éve néptáncol. Mennek fellépni mindenfelé: Olaszország, lengyelek, Szlovénia, Svájc, és idén lesz egy 5 napos turné az USA-ban. Ezeket a meghívó fél állja 80-90%-ban, de nyertek pénzt pályázaton, és kaptak támogatást politikustól is.

Szó sincs semmilyen támogatóról.

Közösségi oldalán pedig azt posztol, amit akar, legfeljebb mi szólhatunk bele, ha úgy látjuk, hogy gondja lehet belőle. Más ne szólogasson bele.

Ezzel mi is a probléma?

2019. aug. 22. 07:01
 43/62 anonim ***** válasza:
92%

Baromság.

Szép helyen élünk, nem véletlenül jön az országba annyi turista. A munkámmal sincs gondom, mondjuk naponta 100 km-t elutazgatok ott is.

De ettől még vágyunk élményekre. Új tájakra, új ízekre. Pont azért, hogy ne legyen unalmas. Vagy szerinted aki a tenger mellett lakik az sose jár nyaralni?

Aki hegyek között él az vízre vágyik, aki vízparton, az a sivatagot akarja látni, aki vidéken az egy nagyváros nyüzsgésére kíváncsi, aki nagyvárosban él, az pedig egy csendes hegyi kunyhóban akar pihenni. Nem azért akarja az ember látni a Colosseumot, mert egy parkra néz a nappalija. Hanem a történelem egy darabjàt akarja látni.

Utazás közben élményeket és tapasztalatot szerzel.

Lehet, hogy valakinek ez pénzkidobás. Nekem meg a Iphone az, meg a huszadik cipő, vagy a drága bizsuk. A legtöbb tárgy idővel a kukában végzi.

2019. aug. 22. 07:12
 44/62 anonim ***** válasza:
20%
45: Én pl nem vágyom utazni. Fáraszt és nem vonz. 60 évesen elhiszem, hogy kell a mókuskerékből kiszakadás, de aki 3 éve dolgozik, az mégis mibe fásult bele? Akkor ott elcseszett valamit. Másrészt ez neveltetés kérdése főleg szerintem. Akit óvodába is kocsival vittek, vagy gyerekként is nyaralt, annak az a természetes. Én soha nem nyaraltam, nekem ez a természetes. Nem kell ebből ügyet csinálni, minden embernek más az értékrendje és szükségletei.
2019. aug. 22. 07:19
 45/62 anonim ***** válasza:
9%
Természetesen az, aki dugja őket.
2019. aug. 22. 08:27
 46/62 anonim ***** válasza:
66%
Nem mindegy, hogy hol készülnek ezek a képek. Ha mondjuk Indonézia, Dominika, vagy hasonló távoli, drága helyek és a lány szülei nem extrém gazdagok, akkor nyilván el lehet gondolkozni, hogy egy fiatal lánynak honnan van alsó hangon 500 ezer forintja utazgatni. Nem hiszem, hogy diákmunkából..:D De ha európai úticélok, esetleg Egyiptom, Tunézia, azt simán lehet, hogy szülők vagy ő maga fizeti, mert ezek lényegesen olcsóbbak(200 ezerből kijön akár 2 hét is).
2019. aug. 22. 08:38
 47/62 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk TETTEK ÉRTE,tanultak,fejlesztik magukat.

Amit nem mondhatok a magyar palikról.

Sajnos kezd megfordulni a nők lassan férfiak,a palik meg kisfiú szinten elvannak a gyári melóval,cigi,sör igénytelenek.

Nem vágynak èlmènyekre,nem csodàlom a nők szídják a magyar palikat nagyon èlhetetlenek.

Tisztelet a kivételnek.

2019. aug. 22. 10:14
 48/62 anonim ***** válasza:
87%
Hagyjuk már, hogy k..rva drága az utazás! Az nem utazik, aki szánalmasan gondolkodik. (Meg aki nem akar. Őket most ne keverjük ide.)
2019. aug. 22. 10:26
 49/62 anonim ***** válasza:
78%

#46: Indonézia, mint drága hely? Hagyjuk már. A legtöbb kezdő utazó Dél-Kelet Ázsiába megy először hosszabb útra, mert az a régió a legolcsóbb... Erről ennyit.

És mégis honnan lenne egy fiatal lánynak 500 ezer forintja? Ugyanonnan, ahonnan egy fiatal fiúnak, vagy egy idősebb nőnek. Dolgozik, és félretette a pénzt az álmaira... Az első kommentemben le is írtam, hogy a mostani nyári utazásaim összesen 500 ezerbe kerültek, amit hónapokig tartott összespórolni.

#40: Annyira igazad van, ez annyira szánalmas, ami itt megy. Miért kell egyből azt kinézni egy lányból, akiről csak annyit tud az illető, hogy lány, és szeret utazni, hogy k..rva? Mert a lányok nem érhetnek el sikereket, nem dolgozhatnak, nem kereshetnek normális munkával pénzt? De közben a "miért nem kezdeményeznek a nők" kérdésekhez meg odaböfögik, hogy "hö, az egyenjogúság elment nyaralni". Az egyenjogúság, amikor teljesen ismeretlenül, ösztönösen ítélkeznek, és minden lányt prostinak néznek? Komolyan, ez az oldal vette el a férfiakba vetett maradék hitemet is, inkább halok meg egyedül, mintha ezekkel foglalkozzak.

2019. aug. 22. 10:41
 50/62 anonim ***** válasza:
94%
Ugyan nem vagyok se instán, se tinderen, de általában kéthavonta utazom, a legnagyobb hobbim. Higy ki pénzeli? Természetesen én, a fizetésemből.
2019. aug. 22. 11:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!