Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a parom,4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt

Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 11:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
100%
Majd elfelejted. Nem érdekled és engedd el, úgyis egy szemétláda volt.
2019. jún. 14. 20:50
 62/122 A kérdező kommentje:
Már más nővel van
2019. jún. 14. 20:52
 63/122 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ugyan ebben a helyzetben voltam. Sajnos ha nincs az ember 24 órában a párjával, akkor nagyon is könnyen el tudják titkolni a férfiak a családot. De csak egy darabig! Az elején az ismerkedésnél nem lóg az ember minden nap a választott férfi nyakát, szóval egy ideig így sikerül neki elsumákolni... Én azt tettem, hogy kérdőre vontam mivel gyanús volt, de az utolsó pillanatig tagadott. Nyomoztam. Amikor biztos voltam a dologban, onnantól nem vettem fel neki a telefont, nem válaszoltam neki. Igy szépen lekopott.
2019. jún. 16. 06:23
 64/122 anonim ***** válasza:
100%
Idő az egyetlen ami segít, hogy elfeledd, bár a párod is adott egy hatalmas lökést, amikor folyamatosan a képedbe hazudott. Jó volt neked így másodikként, vagy ki tudja hányadik nő voltál életében? Nem zavar, hogy melletted családja van és még pár másik barátnője? Annyi szingli férfi van, aki egy normális barátnőért bármit megtenne, nem értem miért ragaszkodsz ennyire hozzá.
2019. jún. 16. 06:41
 65/122 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, ez nagyon rossz lehetett.

Viszont lépj túl rajta. Ő úgy tett, mintha mi se történt volna, aztán pedig új nője lett. Szerintem ez gáz, a pasas nagyon ciki. Jobb neked nélküle. Tudom, hogy most fáj. De te egy hamis ideálba szerettél bele, nem pedig a valódi énjébe.

2019. jún. 16. 07:52
 66/122 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon tudsz mit tenni. Kösd le magad csináld azt amit szeretsz. Én szakítás után nagyon rászoktam a takarításra jó feszültség levezető közbe szidtam mint a bokrot és így jó volt. Már túl léptem rajta. Ilyenkor rossz és nem csak te érzed magad pocsékul hanem mindenki mert mindenki átesik élete során legalább egy csalódáson. Ez van másképp más kárán sosem tanul az ember csak a sajátján. Az ilyen emberért nem kár hidd el. Látod milyen hamar túl tette magát rajtad már más van neki akkor gondolhatod mennyit jelentettél neki. Nekem is az volt a legrosszabb hogy hitetgetett exem mennyire szeret és higyjem el nincs más stb stb. Nem is hogy megcsalt hanem hogy hazudott. Majd vissza kapja az élettől ne aggódj ha majd ez a gyereke is felnőttebb lesz majd lesz annyi esze hogy tudja és megértse mit csinál az apja majd akkor megutálja ő is és elfordul tőle. Fogja ő még a poklot járni ne aggódj.
2019. jún. 16. 10:05
 67/122 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok. Koszonom szepen a segitseget mindenkinek. Probalok tul lépni rajta... Igen mondta, hogy nem akarja elvesziteni ezt a csaladjat is ezért valszeg keresett egy uj nőt akirol még nem tud az elettarsa es akivel nyugalomba el lehet.... Akinek ujra vegig hazudhatja es beadhatja a kitalalt mesét az életéről...
2019. jún. 16. 10:26
 68/122 anonim ***** válasza:
100%
Majd fog egy olyan nőt aki bizonyítékokat mutat a jelenlegi családjának és ezt is el fogja majd veszíteni. Meg is érdemelné.
2019. jún. 16. 13:43
 69/122 A kérdező kommentje:
Dehogy 😆😆😆 esze agaba nincs elhagyni őt a nő. 6 eve csalja a pasi
2019. jún. 16. 16:16
 70/122 A kérdező kommentje:

A pasi nem fogja ujra elhagyni a csaladjat, mivel egyszer mar megtette. Belehalna ha ujra elveszitene mindent. A volt felesege kirugta a rengeteg szeretője miatt. O utana egy ideig harcolt aztan elhagyta a gyerekeit, egyik pillanatról a masikra es mar hosszu evek óta nem is kereste őket. Számára ők mar megszüntek.

Valas után ezzel a novel kezdett uj eletet, de szinte folyamatosan csalta fuvel faval. Akkor is amikor teherbe esett... Van egy közös gyerekük ez tartja őket ossze. Ennyi. A pasi nem fogja oket sose ott hagyni a nő pedig tűr es mindig megbocsajt a pasinak. A pasi tartja el oket a nő nem dolgozik, a no hulye lenne kidobni... Inkabb hisz neki folyamatosan. A rengeteg hazugsagot

2019. jún. 16. 16:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!