Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt
Könnyű megszólni valakit.
A szürkének vannak árnyalatai.
Tudjátok hány éves a kérdező?
A mostani barátja előtt mikor, kitől, hányszor kapott emberi szót?
Mióta él egyedül?
Mennyire vágyik emberi társaságra?
Gondoljátok, ha sorban állnának érte a független kérők, kiírta vola a kérdést?
Hányszáz magányos hétvége kell ahhoz, hogy valaki ennyire kapaszkodjon egy bizonytalan szalmaszálba?
A szürke újabb árnyalata sötétebb!
"folyamatosan csalta fuvel faval"
"1 milliós fizetés"
Szívem szakad a kérdezőért és sorstársaiért, amiért nem lesz övék a jól kereső Alfa.
1. Aki itt kotekszik szerintem olvassa el a szabalyzatot.
2.Nem vagyok 40 éves.
3.Egyaltalan nem érdekel a kapuzarasi pánik, mivel nagy valoszinuseggel, nem lehet gyermekem egy betegség miatt.
4. A pasinak elettarsa van es tud mindenről,de nagy ivben letojja. Kb 6 eve csalja egyfolytaban fuvel faval.
5. Az utolso kedves hozzaszolonak üzenem, hogy nincs igaza, mivel nem ugrottam neki, igy mar nem is vagyunk egyutt.
1.abszolut teljesen lenyegtelen, hogy hany eves vagyok, akar lehetek 20,de akar lehetek 30 is vagy akár 50 is. Ez nem életkortól függ.
2.ő elotte 2016ban lett vege egy kapcsolatomnak aki szinten nem volt jobb ugyanis egy pszichopata állat volt.
3.bizonytalan szalmaszal... Igen most mar tudom, de amikor elhitetik veled at ellenkezojet es fulig belezugsz valakivel addig nem erzed azt, hogy bizonytalan lenne.
4.igen sorban allnak értem a kérők, ugyanis szép, csinos, nő vagyok aki tiz evet siman letagadhatna. Csakhogy en soha nem foglalkoztam a kerokkel, mivelhogy ha van valakim, akkor maximalisan hűséges vagyok es őt se csaltam meg soha. Hiaba hivtak ezren randizni én nemet mondtam mindenkinek.
Kedves 72 es hozzaszóló,ha elolvastad volna az egesz tortenetet, tudhattad volna, hogy egy percig nem erdekelt a milliós fizetése.
Miert is erdekelt volna?
Ha tudni szeretnéd az egyutt toltott ido alatt semmit nem kaptam tőle!
Ha a penze erdekelt volna nem lettem volna vele egyutt.
73 as hozzaszóló olvasd el amit elobb irtam!!
Egyébként az elettarsa sose fogja elhagyni a faszi minden kefeles utan hazamegy mintha mi sem tortent volna. Jopofizik, a nő kitalalja a vacsit neki. Stb stb.
Tudja, hogy csalja.
De mivel a pasi egy aranybánya es van egy közös gyerekuk soha nem fogja elhagyni. Kozosen megvitatjak a pasi nő ugyeit aztan ennyi.
Kedves 73!miből gondolod es feltetelezed azt, hogy en nem őt szerettem?
De igenis mindennel jobban szerettem őt!!!
Annyi vàltozott cdak hogy most màr tudod kivel vagy, olyannal akivel nincs jövöd, masodhegedüs vagy csak, te magas döntöd el hogy az elezedböl vagy fiatalsagidbol mennyit àldozol rà es veszed el az eselyt magadtol normalis kapcsolatra.
Innenstöl nem ö màr a szemét aki àtvert hanem a te döntésed hogy ezt te vàllalod e tovabbra is.
Azaz ha benned csak ennyi van ennyi az önbecsüles hogy egy szeretö viszonyban legyel jövökep nelkül akkor csak ennyi van.
Utolsó, már nincs vele a kérdező.
Az viszont érdekes, hogy miért nyűglődött még mellette a kérdező, miután kiderült az igazság, és még dugott is vele emellett. Nem, a szerelem nem indok. Az csak egy kifogás, hogy addig se kelljen szakítani, hogy ne egyedül legyen.Gyenge jellem, butasággal párosulva. És itt lényegtelen az évek száma. Felnőtt embernek illene már nemcsak az érzelmeitől és másoktól függni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!