Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik nehezen lesznek szerelmesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nehezen lesznek szerelmesek?

Figyelt kérdés

Nektek mikor jött el végre a szerelem? És hogyan?

Egyszer voltam az életemben. A legutóbbi kapcsolatom is ezen siklott félre, hiányolta a lelkesedést stb, pedig szerettem őt, csak épp nem úgy.. Innentől kezdve, nem is nagyon szeretnék belemenni egy kapcsolatba, ahol igazából nincs meg az a plusz.

2019. ápr. 22. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött el. Nem úgy vagyok programozva.
2019. ápr. 22. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagyok szerelmes, nem megyek bele kapcsolatba.
2019. ápr. 22. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Mióta "vársz" rá? Aki régóta vár rá és nem jön, annál fennállhat annak az esélye, hogy nem is nagyon fog. Megtörténhet, hogy utólag az ilyen várakozó emberkék is belátják, hogy sehol az a nagy ideál, akire várnak, aztán ők is megalkudnak. Arra nincs törvényszerűség, hogy mindenkinek eljön a várt kapcsolata, amiről álmodozott.
2019. ápr. 22. 15:23
 4/8 A kérdező kommentje:

másfél hónapja vagyok egyedül. tehát nem régóta.. de tudtam, hogy nincs nagy érzelmem a másik felé, ahogyan az előtte lévő felé sem volt. nem tudom miért van ez, kapcsolataim voltak, az utolsó kivételével mind pár éves. szerettem emberileg, kedvteltem, mondhatnánk csúnya szóval, hogy "megalkudtam", de ezeket nem is éreztem "bajnak", egészen addig, míg nem jött el az utolsó ember az életemben.

hiányolta részemről a lelkesedést, a szerelmet végülis. tehát azt a viselkedés, megnyilvánulást, amit akkor nyújt az ember ha tényleg szerelmes.

na ekkor kezdtem el ezen gondolozni,hogy szerencsétlennek nem csoda , hogy nem adtam meg, mikor nem is éreztem. ő pedig tudta ezt.

hát kidobott.

ég és föld volt, mikor tényleg szerelmes voltam a másikba, meg ezek a "aha , kedvellek, tök jó fej vagy", kapcsolataim..

2019. ápr. 22. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy mi lehet az oka. Nem tudtál igazán túllépni azon, akit szerettél és mindenkit hozzá hasonlítasz és senki nem ér fel hozzá? Esetleg alapvetően kicsit túl magasak az elvárásaid és valamiféle tökéletes nagy Ő-t keresel és ennek nem felel meg senki? Vagy magaddal van problémád, valamiért nem mersz/nem akarsz szerelmes lenni, mert mondjuk akibe anno voltál az elhagyott/megcsalt vagy ilyesmi és magadban nem bízol és ez valamiféle védekező mechanizmus?

Mindig az okok vezetnek a megoldáshoz, úgyhogy azokon kell elgondolkodni.

2019. ápr. 22. 17:00
 6/8 A kérdező kommentje:

érdekes a felvetésed.

akit tényleg szerettem, na olyat többet nem szeretnék, mert ismerem mint a tenyeremet és borzalmasan nehéz természet.:D szörnyű tulajsonságokkal.:D

az is igaz, hogy ami közöttünk van kapcsolat, az egészen más. 7 éve nem igazán engedtük el egymást teljesen sosem. ő azaz ember, akivel teljesen önmagam vagyok, akivel meg van egy ilyen bensőséges dolog, ami rajta kívül senkivel sem volt meg.

2019. ápr. 22. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok.Egyszerűen nem tudok szerelmes lenni,pedig szeretnék. Nem várom a nagy Ő-t csakhogy valaki végre megtudjon fogni belsőleg.

Nem tudom mi lehet az oka,de jó lenne már egy olyan kapcsolat ahol meg van a "pillangós érzés" .Egyszer talán:)) 20L

2019. ápr. 22. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok

Hát, akkor talán meg is van az oka, nem engedtél el valakit, akit szerettél, nincs vége, nincs lezárva és a rossz tulajdonságai ellenére is kötődsz hozzá. Írhatsz privátban ha gondolod, mert ilyen helyzetben én is vagyok, évek óta szenvedünk valakivel, nem tudunk túllépni egymáson, de nem vagyunk együtt, de én nem tudnék másba beleszeretni.

2019. máj. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!