Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagyunk egymásba egy férfival és mindketten többet akarunk, lassan 1 éve tart, de ő nehezen válik el! Mit tegyek?
feleség meg felhasználja a 2 gyereket hogy manipulálja a páromat, hogy menjen hozzá vissza, de nem megy neki (szerencsére) a párom látja ezt és tartja magát, mert engem szeret.
Te kis nyomorult szerencsétlen, gondolkodjál már el ! Milyen lenne ha a feleség helyébe lennél ? Ha a férjed otthagyna egyedül 2 gyerekkel, ráadásul úgy, hogy külföldre akar menni ! És mégis milyen egy bar.o.marcú pasi lehet az olyan aki kint akar élni távol a gyerekeitől ? undoritóak vagytok mindketten
36 évesen elég gáz a 19 éves riiibancának a szüleinél élni. Szerencsétlen csórikám..
Fél évente látni a gyerekek apját majdnem egyenlő az apa nélküli felnövéssel
Hát ők mindig szülőpáros lesznek, csak a szerelmi kapcsolatuk szakadt meg.
A "lassan egy év" nem áll arányban az ő közös 15 évükkel (csak tippeltem egy számot), nem is okos dolog erre gyúrni. Ők örökre összetartoznak a gyerekek miatt és ha nem veszélyes a férfi, jó is, ha a gyerekekkel sok időt tölt, pláne amíg kicsik, akár mindennap látja őket.
Szerintem túlzott elvárásaid vannak a férfi elszakadását illetően.
Sztem tul fiatal vagy hogy tisztán láss!
19 évesen létrehoztál egy csonka családot, elhiszed h elválik majd a feleségétől? akkor mért nem teszi? egyszerű.. mert nem akar elválni. Te egy kaland vagy, egy kis össze zavarodás. semmi több.. Védenéd a gyerekeit? ez aranyos de a gyerekek valszeg utálnak majd mert végülis elvetted az apjukat hisz ök másképp gondolkodnak... de azért sok sikert a semmihez. Én a helyedbe akár mennyire szeretem elhagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!