Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmesek vagyunk egymásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek vagyunk egymásba egy férfival és mindketten többet akarunk, lassan 1 éve tart, de ő nehezen válik el! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve nyomjuk együtt egy pasival, ő 36 éves én 19 úgy érzem vele akarom leélni az életem viszont van egy bökkenő, van 2 gyereke (6 és 4 éves) és egy felesége (még). Elköltözött már otthonról most velem és a szüleimmel él de nem sürgeti a válást én meg már szeretném ha lépne, mert külföldre szeretnénk elutazni és kint élni! Mit csináljak? Én a sulit is feladtam miatta a szüleim szeretik, a feleség meg felhasználja a 2 gyereket hogy manipulálja a páromat, hogy menjen hozzá vissza, de nem megy neki (szerencsére) a párom látja ezt és tartja magát, mert engem szeret.
2014. jan. 31. 00:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Anyaként védeném őket :D

Ostoba kis p*cs* vagy, a gyerekek soha nem fogadnak el téged, ha van egy kis eszük.

2014. jan. 31. 00:30
 12/30 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem hagyjuk el egymást ha kaland vagyok miért költözött ide hozzánk, miért szeretik egymást a szüleimmel és a mamámmal? Én mondtam a feleségének mert beszéltem vele, hogy bármikor jöhetnek a gyerekek hozzám, de azzal a nővel beszélni nem lehet csak üvölt velem.
2014. jan. 31. 00:35
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van... egy 19 éves cafka elvitte a férjét. Haggyad már... évekig voltak együtt, veled max egy-két évet fog lehúzni
2014. jan. 31. 00:39
 14/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már meg had kérdezzem már meg milyen nemzetiségűek vagytok úgy összeségében a család és a párod?
 15/30 Bufurc ***** válasza:

Azért van nálad mert kiderült h félre..ot.

Azért úvölt veled mert veled b...félre.

Azért van nálad mert meg...hat. És van hol aludnia.

1 nem válik mert nem akar, ha elvált volna akkor bemesélheted magadnak h szeret igy csak hitegeted magad.

16/30 A kérdező kommentje:

Hogy hogy milyen nemzetiségűek vagyunk? Magyarok, fehérek a hajam szőke és barna a szemem!

Igen véletlenül lebuktunk, rosszkor küldtem sms-t "véletlenül" :) Najó kicsit gonosz voltam de a párom is belátta jobb így. Felőlem a gyerekek is nálunk aludhatnak.

2014. jan. 31. 00:48
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez nagyon cink ,hogy lehet valaki ennyire felelőtlen komolytalan 36 évesen téged még annyira nem hibáztatlak naiv vagy még túl fiatal.Ennyire szerencsétlen embert gáz az egész nagyon. Kár ,h a csaj nem szúrta ki időben ,h ez 1 tróger vagy legalábbis a család dologra alkalmatlan .így most a csajra szakad minden 2 gyerek egyedüli eltartása ,felnevelése mert ugye tudjuk ,h félévente látni valakit az apának nem nevezhető. Amúgy abba nem gondoltál bele ,h ilyen könnyen eldobta a családját veled is lazán be fogja játszani csak idő kérdése?
2014. jan. 31. 00:51
 18/30 Bufurc ***** válasza:
100%
Most tényleg nem esik le? most mondtam miért van ott te meg leigazolod. Jobb igy kiderült már lelkiismeretfurdalása volt. Az asszony majd megnyugszik te meg majd ejtve leszel. ezért nem válik. ne legyél ennyire hülye. A gyerekek soha nem mennek át hozzád, a férj visszamegy a nejéhez te összetörsz ök meg szenvednek egy sort h mitt tett a pasi.
2014. jan. 31. 00:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen véletlenül lebuktunk, rosszkor küldtem sms-t "véletlenül"

Aha...szóval, ha nem buktok le neked köszönhetően, akkor még mindig azzal hitegetne, hogy "majd elhagyom őket, szivecském"... vicces :)

2014. jan. 31. 00:53
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy inkább veled van, most hogy az asszony kidobta. Gondolkodjál már! Két szék közül nem akart a pad alá esni, de ha te nem szólsz bele, akkor még mindig azon a másik széken ülne. ;)
2014. jan. 31. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!