Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmesek vagyunk egymásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek vagyunk egymásba egy férfival és mindketten többet akarunk, lassan 1 éve tart, de ő nehezen válik el! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve nyomjuk együtt egy pasival, ő 36 éves én 19 úgy érzem vele akarom leélni az életem viszont van egy bökkenő, van 2 gyereke (6 és 4 éves) és egy felesége (még). Elköltözött már otthonról most velem és a szüleimmel él de nem sürgeti a válást én meg már szeretném ha lépne, mert külföldre szeretnénk elutazni és kint élni! Mit csináljak? Én a sulit is feladtam miatta a szüleim szeretik, a feleség meg felhasználja a 2 gyereket hogy manipulálja a páromat, hogy menjen hozzá vissza, de nem megy neki (szerencsére) a párom látja ezt és tartja magát, mert engem szeret.
2014. jan. 31. 00:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Jó hét mindegy azért én nekem van egy másik fiú is és elmondtam a páromnak, hogy ameddig nem válik el addig én is tartok egy "másik szálat" csakhogy érezze a törődést, és marhaság hogy nem lehet elválni meg új életet kezdeni, anyukám 4 szer ment férjez sokáig kereste az igazit most már lassan 2 éve van együtt Lajossal úgy néz ki ő az igazi neki, sosem késő változtatni az életen!
2014. jan. 31. 00:57
 22/30 Bufurc ***** válasza:
91%
Remek ezzel megfogtad a pasit.... gratula 2 emberen tapostok. Növessz te is gerincet ne csak az aki melleted horkol. Anyukád meg ahelyett h össze vissza pasizott az életébe, el kellet volna mondania mi a normális... És most nem itt kérdeznéd ezt hanem ö segitene
2014. jan. 31. 01:05
 23/30 anonim ***** válasza:

a sulit is feladtam miatta?

akkor mi a lótúrót akarsz dolgozni? főleg külföldön, mert felteszem nyelvet sem beszélsz

2014. jan. 31. 01:22
 24/30 anonim ***** válasza:

és hogyan jöttél össze vele?

mert én is 19 éves csajokat akarok majd 35-40 évesen.

2014. jan. 31. 01:25
 25/30 anonim ***** válasza:

nincs férfi aki egy másik pasi fenyegetése mellett megtartana téged :D

nem ismersz minket, ezzel elvágtad magad.

30+F

2014. jan. 31. 04:56
 26/30 anonim ***** válasza:
Mint sokan màsok én sem értek egyet a kapcsolattal, de ehhez ido kell mindenkinek amíg megnyugszik majd megbeszélni, foként a gyerekek miatt
2014. jan. 31. 08:52
 27/30 A kérdező kommentje:

Nagyon megköszönnél egy értelmes választ! Azóta annyi történt, hogy úgy néz ki a felesége beadja a válópert a héten végre... Biztos, hogy a párom is meg fog könnyebbülni!

Vélemények? Azok írjanak akik szintén házasokkal kezdtek és kíméljenek meg a bömbölő elhagyott asszonyok! Valamiért elhagyták őket persze csak a pasi hibája és szegények!!! .... blöe

2014. febr. 3. 19:58
 28/30 anonim ***** válasza:

mert finomabb a puncitok fiatalon. nincs más ok :)

30+F

2014. febr. 3. 20:03
 29/30 anonim ***** válasza:
En is voltam szeretö,engem is hitegetett,hogy majd elvàlik bla bla aztàn teltek multak a honapok és nem vàlt el,szakitottam.Nem itéllek el amiért szeretö voltàl/vagy,mert a szivnek nem lehet parancsolni,ha biztos vagy benne,hogy szeret és elvàlik tarts ki melette,de ha làtod hogy huzza az idöt,annak az az oka,hogy nem biztos még benne,hogy jol döntött-e mikor téged vàlasztott,vagy esetleg ha az asszony dobta ki nem volt hova mennie!? Minden esetre adj még egy kis idöt,ott majd eldöl,hogy komolyan gondolja-e veled.Es probàljatok középutat talàlni,hogy a gyerekek a legkevésbé se sérüljenek,ami sajnos ilyenkor szinte lehetetlen,ök semmiröl sem tehetnek,mégis "ök isszàk a levét" a felnöttek "hülységének".Sok sikert...
2014. febr. 3. 20:16
 30/30 Bufurc ***** válasza:
21 éves vagyok miről beszélsz? attól még hogy más józanul gondolkodik és az anya leült vele beszélgetni nem kurvult nem csak egy "bömbölő asszony" írhat neked ilyet. :-) erkölcstelen vagy :D ráadásul buta is. Álmodj csak, még ha beadja a csaj a váró keresetet is, akkor se te vagy a nyerő, és te csak egy hiány pótló vagy ennyi :-)
2014. febr. 4. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!