Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt
Látom, az emberi kommunikáció nem az erőssége a kérdezőnek...
Kérdezted, mi közöm van hozzá és én tudok válaszolni emberi nyelven is. Megmutatom, hogyan lehetséges:
Mivel kiemelted és láttam a kiemelés között, gondoltam megnézem a kérdést. De láttam, hogy mindent leírtak már és nagyon kivesézték a kérdést. Érdekel, hogy mit vársz, mire akarsz választ kapni, amit eddig nem kaptál meg?
Te mégis kiemelted a kérdést. Miért? Ez egy egyszerű kérdés. Ha nincs rá indok, csak kötekedni tudsz, akkor nem volt jelentőssége a kiemelésnek.
Ellenben, ha valamire még kíváncsi vagy, akkor azt a kérdést kifejthetnéd, hogy mit keresel.
Sajnálom, hogy túl magasra raktam azt a bizonyos elméleti lécet, amit át kellett volna könnyen lépni. Nem hittem ennyire nehéz lesz ez a párbeszéd. Azt írtad, hogy idősebb vagy.
Van az az amerikai mondás: "act your age, not your shoe size"
Sajnálom, hogy ennyire felbosszantott a válaszom. Talán érdemes lenni a düh kezelést is gyakorolni.
Nem en kezdtem a kotekedest, hanem te! Olvasd el a szabalyzatot!
Ha nem tudsz a kerdesre válaszolni, akkor nem kell válaszolni!
De mivel benne van a szabalyzatba ez is en nem fogok felesleges vitakba belemenni.
Kértelek szépen, írd le, mire vársz még választ a kérdésben.
A választ kitérő. Tehát semmire?
Kedves utolsó hozzaszóló. Ritka buta ember vagy, mar ne is haragudj. Kicsit vegyél vissza ebből a stilusbol, kinek képzeled magad, hogy igy beszélj barkivel is?
Nem voltam kivancsi a véleményedre. Tisztaban vagyok vele, hogy soha nem hagyja el a csaladjat es amint mondtam mar vége van. 😊
Pont azt. Az önsajnáltást. Ettől jobb lesz a napja. Vannak ilyen emberek, akik ezt élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!