Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a parom,4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt

Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 11:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 A kérdező kommentje:
Mar bocs, de nem en kezdtem vele. 😄😄😄Mi kozod ahhoz h kiemeltem a kérdést?
2019. aug. 27. 05:09
 92/122 anonim ***** válasza:
100%

Látom, az emberi kommunikáció nem az erőssége a kérdezőnek...

Kérdezted, mi közöm van hozzá és én tudok válaszolni emberi nyelven is. Megmutatom, hogyan lehetséges:

Mivel kiemelted és láttam a kiemelés között, gondoltam megnézem a kérdést. De láttam, hogy mindent leírtak már és nagyon kivesézték a kérdést. Érdekel, hogy mit vársz, mire akarsz választ kapni, amit eddig nem kaptál meg?

Te mégis kiemelted a kérdést. Miért? Ez egy egyszerű kérdés. Ha nincs rá indok, csak kötekedni tudsz, akkor nem volt jelentőssége a kiemelésnek.

Ellenben, ha valamire még kíváncsi vagy, akkor azt a kérdést kifejthetnéd, hogy mit keresel.

Sajnálom, hogy túl magasra raktam azt a bizonyos elméleti lécet, amit át kellett volna könnyen lépni. Nem hittem ennyire nehéz lesz ez a párbeszéd. Azt írtad, hogy idősebb vagy.

Van az az amerikai mondás: "act your age, not your shoe size"

Sajnálom, hogy ennyire felbosszantott a válaszom. Talán érdemes lenni a düh kezelést is gyakorolni.

2019. aug. 27. 13:05
 93/122 A kérdező kommentje:

Nem en kezdtem a kotekedest, hanem te! Olvasd el a szabalyzatot!

Ha nem tudsz a kerdesre válaszolni, akkor nem kell válaszolni!

De mivel benne van a szabalyzatba ez is en nem fogok felesleges vitakba belemenni.

2019. aug. 27. 16:26
 94/122 anonim ***** válasza:
100%

Kértelek szépen, írd le, mire vársz még választ a kérdésben.

A választ kitérő. Tehát semmire?

2019. aug. 27. 17:24
 95/122 anonim ***** válasza:
87%
Jaj istenem, ezen a kerdesen annyira fel tudom magam huzni! Most oszinten... mit varsz tolunk? Rengeteg ember leirta teljes joindulattal es sajnalattal/egyutterzessel a velemenyet/tanacsat, te meg azota is sajnaltatod magad. Egy ertelmileg igencsak visszamaradott egyen lehetsz. Ha tippelnem kellene, 20 eves alig vagy. Megcsalt, csaladja van, hazudodott... oszinten, szerinted mt csinalj??? Ugy latom, nem eleg, hogy azt irjak, hagyd el... pedig ez lenne az egyetlen epeszu megoldas. De neked ez nem eleg. Akkor most en leszek az, aki azt mondja, amit hallani akarsz. Maradj vele, harcolj erte, szulj neki gyerekeket, szinesitsd a haremjet, majd amikor sorozatosan hazudozik neked, vagy depizel miatta, lepj be ujra gyakorira, es emeld ki ezt a kerdest, vagy tegyel fel egy ujat. :) Ha ilyen idiota vagy, meg is erdemled. (Ui.:azert meg titkon remelem,hogy ez egy kamu kerdes.)
2019. aug. 28. 17:16
 96/122 A kérdező kommentje:
Akkor emelem ki akerdesem amikor ÉN akarom! 😃😃😃
2019. aug. 28. 17:32
 97/122 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzaszóló. Ritka buta ember vagy, mar ne is haragudj. Kicsit vegyél vissza ebből a stilusbol, kinek képzeled magad, hogy igy beszélj barkivel is?

Nem voltam kivancsi a véleményedre. Tisztaban vagyok vele, hogy soha nem hagyja el a csaladjat es amint mondtam mar vége van. 😊

2019. aug. 28. 17:35
 98/122 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha vege van, mondd, mit szeretnel meg az onsajnaltatason kivul, kedves? 🤣
2019. aug. 28. 19:30
 99/122 anonim ***** válasza:
100%

Pont azt. Az önsajnáltást. Ettől jobb lesz a napja. Vannak ilyen emberek, akik ezt élvezik.

2019. aug. 28. 20:55
 100/122 A kérdező kommentje:
Jézusom....
2019. aug. 28. 21:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!