Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt
Szerintem lépjetek tovább... Egyreszt a sajat kerdesem kiemelese teljesen magánügy. En döntöm el mikor emelem ki, nem pedig itt egyesek.
Ha valaki értelmesen, felnőtt ember módjára nem képes a kerdesre koncentrálni, csak kotozkodni tud, az lépjen tovabb, mert engem abszolut nem erdekelnek a beszologatasok.
Senki nem sajnaltatja magát 😊es a tobbi kitaláció...
Ajanlom a szabályzat olvasasat....
Kérdésben szereplő mondat:
"Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van?"
Kérdező utolsó kommentje:
"Ez egy intelligens, komoly, felnőtt férfi."
Kicsit sem ellentmondásos a kettő.Tehát átverte, de azért intelligens, komoly, felnőtt férfi szerinte...Kiköptem a kávét a röhögéstől. :D Köszönöm kérdező, legalább vidáman indult a napom. :D
Arra gondoltam, hogy vagy nagyon szép vagy, vagy nagyon ügyes az ágyban.
De lehet tévedek...
Szia! :)
Nem kötekedésből, tényleg, de miért emeled ki a kérdést?
Ha még van valami gond, szívesen segítek, de szerintem már bőven megválaszolták a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!