Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a parom,4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt

Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 11:53
 81/122 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek privizni.

Mit tettem volna a helyedben?

Közöltem volna vele, hogy ilyen körülmények között ennek semmi értelme. És ezzel nem vártam volna még 5 percet sem, pláne nem bújok vele még ágyba is, hogy legyen neki még több orgazmusa. Normális értékrendű ember nem gondolkodik azon, hogy ebben a helyzetben mit is kéne tennie, hanem dönt és nem vár még x ideig, hogy mégjobban megalázzák. Ráadásként nem pocsékolja teljesen feleslegesen a saját idejét értelmetlen reményekre.

Próbáld önmagad fejleszteni, mert nagyon naiv és gyenge jellemed van. Egy könnyű célpont vagy az ilyen gerinctelen nős fas.zoknak.Érzik rajtad, hogy simán kihasználható vagy.A faszi is érezte, ezért is talált meg. A feleségével is emiatt van, mert az is ugyanilyen. Könnyen hülyének nézhető, és az hagyja is, hogy annak tartsa.

2019. júl. 14. 12:53
 82/122 A kérdező kommentje:
Igen egy hulye voltam. Tönkrementem lelkileg. Sajnos ez van.
2019. júl. 14. 16:51
 83/122 anonim ***** válasza:
85%
Akár kamu, akár nem, sajnos vannak így páran, csak nem reklámozzák. Az önbecsülés drága kincs, csak kevesen rendelkeznek vele.
2019. júl. 21. 20:34
 84/122 A kérdező kommentje:
Mégis mi lenne kamu?????
2019. júl. 22. 05:07
 85/122 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta?
2019. aug. 15. 16:47
 86/122 A kérdező kommentje:
Mi történt? Teljesen megszakadt a kapcsolat. Parszor talalkozgattunk, igergetett, atvert, hazudozott. Most nagy valoszinusuggel új szeretője van az elettarsa es a gyereke mellett.... En pedig kikeszultem
2019. aug. 15. 16:53
 87/122 anonim ***** válasza:
100%
Ez várható volt, hogy ki fogsz készülni. Egy ponton túl már önmagát köpi szembe az ember.
2019. aug. 15. 18:08
 88/122 anonim ***** válasza:
97%
Annyit tudok mondani, hogy megérdemelted, ha ennyi eszed volt.
2019. aug. 26. 21:35
 89/122 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem volt elég még a 47 válaszban, hogy ki kellett emelni a kérdést?
2019. aug. 26. 22:27
 90/122 anonim ***** válasza:
100%
Jó lecke az élettől, hogy milyen emberrel nem szabad kezdeni.
2019. aug. 27. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!