Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt
Nem szeretek privizni.
Mit tettem volna a helyedben?
Közöltem volna vele, hogy ilyen körülmények között ennek semmi értelme. És ezzel nem vártam volna még 5 percet sem, pláne nem bújok vele még ágyba is, hogy legyen neki még több orgazmusa. Normális értékrendű ember nem gondolkodik azon, hogy ebben a helyzetben mit is kéne tennie, hanem dönt és nem vár még x ideig, hogy mégjobban megalázzák. Ráadásként nem pocsékolja teljesen feleslegesen a saját idejét értelmetlen reményekre.
Próbáld önmagad fejleszteni, mert nagyon naiv és gyenge jellemed van. Egy könnyű célpont vagy az ilyen gerinctelen nős fas.zoknak.Érzik rajtad, hogy simán kihasználható vagy.A faszi is érezte, ezért is talált meg. A feleségével is emiatt van, mert az is ugyanilyen. Könnyen hülyének nézhető, és az hagyja is, hogy annak tartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!