Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tudtok úgy szeretni egy nőt, hogy őszintén CSAK bele vagytok szerelmesek?
Nem kívántok meg mást, nem törődtök bele abba ami van, hanem azzal az emberrel vagytok aki a legfontosabb nektek. Aki nem csak kompromisszum, hanem a főnyeremény. Létezik még ez a fajta erős kötődés? Vagy minden csak a szex meg a minél kerekebb fenekek?
Én nő létemre kezdek ebben kételkedni. A férfi, akibe szerelmes voltam, számomra sokkal több volt, mint egy jóképű valaki. Szerettem a világnézetét, minden mozdulatát, azt hogy milyen ember. Van a másik nem részéről is effajta szerelem?
Csupán kiváncsiságból kérdezem, mindenféle rosszindulattól mentesen.:)
Persze. Nem igazán értem a kérdést... Ha a férfiakról azt gondolod, hogy csak a kerek fenék és a szex a lényeg, akkor a nőknél szerinted a pénz és az izom? Ha az egyik nemnél ennyire szélsőséget látsz, akkor a másiknál is?
Nekem pl. nem elég a kerek fenék és jó szex. Persze, kell a kapcsolathoz, hogy az illető külsőre is bejöjjön és jó legyen az ágyban, de ettől még nem leszek valakibe szerelmes. Amiért általában ennyivel beéri az ember, azért van, mert sajnos rengeteg nő csak ezt tudja nyújtani. (Nézz körül akárcsak ezen az oldalon is. Alig látni értelmes női válaszokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!