Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tudtok úgy szeretni egy nőt, hogy őszintén CSAK bele vagytok szerelmesek?
Nem kívántok meg mást, nem törődtök bele abba ami van, hanem azzal az emberrel vagytok aki a legfontosabb nektek. Aki nem csak kompromisszum, hanem a főnyeremény. Létezik még ez a fajta erős kötődés? Vagy minden csak a szex meg a minél kerekebb fenekek?
Én nő létemre kezdek ebben kételkedni. A férfi, akibe szerelmes voltam, számomra sokkal több volt, mint egy jóképű valaki. Szerettem a világnézetét, minden mozdulatát, azt hogy milyen ember. Van a másik nem részéről is effajta szerelem?
Csupán kiváncsiságból kérdezem, mindenféle rosszindulattól mentesen.:)
Azt hiszem, én nagyon szerencsés vagyok. A férjem soha nem nézegetett más nőket. Sokszor én mutattam neki helyes lányokat, de mindig talált valami hibát bennük. Az egyetlen, akire egy ideig féltékeny voltam (ok nélkül), az előző felesége volt. Annak idején a "jóakaróim" riogattak, hogy ha elhagyta a feleségét, engem is el fog hagyni. Nem így lett. Szégyellem beismerni, de ebben a vonatkozásban ő sokkal megbízhatóbb, mint én.
71N
Úgy, hogy ilyen a természetem, képtelen lennék két különböző hölgybe egyszerre szerelmes lenni. Bár ebbe közbe is játszhat, hogy hosszútávra keresek és az őszinte embereket szeretem (kapcsolatban főleg).
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!