Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a parom,4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt

Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 A kérdező kommentje:
Van onnan 2 gyereke, akiket több éve nem látott...
2019. jún. 5. 15:40
 22/122 anonim ***** válasza:
77%
"A primitív ösztönlények szomorú élete" című fejetzetet hallhattuk. Szenvedj csak, ha ekkora lábtörlő vagy, csak ne menjetek normális emberek közelébe.
2019. jún. 5. 15:43
 23/122 A kérdező kommentje:
Én miért is szenvedjek??
2019. jún. 5. 15:46
 24/122 A kérdező kommentje:

4 honapig elhitette velem, hogy szeret stb stb. Rengeteget dolgozik, rengeteget maszekol, de mindig megoldottuk a találkozást. Nem voltam nála mivel tehetős ember ezért beadta azt, h egyenlőre ismerjük meg egymást jobban nem szeretné ha a pénzt látnám benne, ha felmegyek hozzá, mert ő egy palotaban lakik. és már még járta ezzel..... Aztán nagyon elegem lett ebből az egészből és egy kicsi nyomozás után tudtam meg, hogy együtt él valakivel és gyereke is van.

Esze agaba nincs elhagyni őket, belehalna ha újra elveszitene a családját.

2019. jún. 5. 15:51
 25/122 anonim ***** válasza:
79%

Már olvasás közben felfordult a gyomrom...

"szerelmesek vagyok"- íme egy freundi elszólás, ami nem véletlen, szerelmes vagy, a féreg meg féreg. További jó szopást.

2019. jún. 5. 16:04
 26/122 anonim ***** válasza:
81%

Tehetős ember, persze... :D Meg palotában lakik, természetesen, mi másban?! :D

Téged se az eszedért fognak ellopni, ha ennyi kamut beszopsz.

2019. jún. 5. 16:42
 27/122 A kérdező kommentje:
Havi 1 milliós fizetésért lakhat palotaban.
2019. jún. 5. 16:52
 28/122 anonim ***** válasza:
77%
Drága Rebeka! Ne írj privátot, mert én sem lrivátban írtam neked!
2019. jún. 5. 17:05
 29/122 anonim ***** válasza:
90%
Oh, hát ez itt a dillemma? 1 millós fizetés, palota! Úgy látszik a pénzével hódít. Te egy nagyon buta nő vagy! Megcsalta, elhagyta az elsőt, megcsalja a másodikat, a gyerekeivel nem törődik. Hát akkor maradj egy ilyen patkánnyal, de ne sírj, ha jön a következő szerető!
2019. jún. 5. 17:08
 30/122 A kérdező kommentje:
Ezer bocsánat mivel új vagyok és neked céloztam volna a válaszom azt hittem máshogy nem lehet! Nem hittem hogy ez akkora főbűn 😮
2019. jún. 5. 17:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!