Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a parom,4 honapon keresztul atvert, majd kiderult, hogy családja van? Viszont szerelmesek vagyok, nagyon szeretem őt
4 honapig elhitette velem, hogy szeret stb stb. Rengeteget dolgozik, rengeteget maszekol, de mindig megoldottuk a találkozást. Nem voltam nála mivel tehetős ember ezért beadta azt, h egyenlőre ismerjük meg egymást jobban nem szeretné ha a pénzt látnám benne, ha felmegyek hozzá, mert ő egy palotaban lakik. és már még járta ezzel..... Aztán nagyon elegem lett ebből az egészből és egy kicsi nyomozás után tudtam meg, hogy együtt él valakivel és gyereke is van.
Esze agaba nincs elhagyni őket, belehalna ha újra elveszitene a családját.
Már olvasás közben felfordult a gyomrom...
"szerelmesek vagyok"- íme egy freundi elszólás, ami nem véletlen, szerelmes vagy, a féreg meg féreg. További jó szopást.
Tehetős ember, persze... :D Meg palotában lakik, természetesen, mi másban?! :D
Téged se az eszedért fognak ellopni, ha ennyi kamut beszopsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!