Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén! Ti randiznátok egy 21 éves egyedülálló anyával?
Úgy alakult, hogy egyedül maradtam a gyerekkel. Nem keresek kapcsolatot jelenleg, még nem tettem túl magam a dolgon. De azért kíváncsi vagy, hogy van-e még remény, hogy megtalálom "az igazit", vagy mondjak le róla?
Főleg 24-30 éves férfiak válasza érdekelne.
NEM
Ahogy pár korábbi is írta, az lehet hogy összeszedtél egy igazi bunkót aki jól nézett ki. Felcsinált és elhagyott. Most meg keresel egy balekot aki majd segít felnevelni. Vagy egy idősebb pénzes hapsit vagy egy harmicast de olyat akire azelőtt rá se néztél.
Egyik barátnőm 3 év alatt 3 pasit is összetudott szedni egy évig volt az első kettővel a 3.-al már 2 éve vannak és most szült neki gyereket. Szóval nem reménytelen a dolog.
Vagy sógorom is egy olyan nővel él együtt akinek gyereke van 23 éves a srác a lány 20. Nő vagyok de azért leírtam hogy tudd van ilyen eset rengeteg.
kérdező! itt keresel társat magadnak, vagy miért nyomod annyira ezt a kérdést? (kiemelés)
előbb kellett volna gondolkozni.
úgy érzem, pánikban vagy, hogy találsz-e még valakit, miközben a kortársaid gondtalanul buliznak randiznak.
ha a gyerek csak becsúszott, akkor érthető, de ha tudatosan terveztétek, akkor ez is benne volt a pakliban, hogy ha magadra maradsz, akkor nem te leszel a facér pasik álma.
kérdező! itt keresel társat magadnak, vagy miért nyomod annyira ezt a kérdést? (kiemelés)
bár azt írtad, nem akarsz most kapcsolatot, de szerintem meg tudat alatt az is motiválhat, még a paramétereket is megadtad, h. milyen korú pasik válaszai érdekelnek.
előbb kellett volna gondolkozni.
úgy érzem, pánikban vagy, hogy találsz-e még valakit, miközben a kortársaid gondtalanul buliznak randiznak.
ha a gyerek csak becsúszott, akkor érthető, de ha tudatosan terveztétek, akkor ez is benne volt a pakliban, hogy ha magadra maradsz, akkor nem te leszel a facér pasik álma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!