Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén! Ti randiznátok egy 21 éves egyedülálló anyával?
Úgy alakult, hogy egyedül maradtam a gyerekkel. Nem keresek kapcsolatot jelenleg, még nem tettem túl magam a dolgon. De azért kíváncsi vagy, hogy van-e még remény, hogy megtalálom "az igazit", vagy mondjak le róla?
Főleg 24-30 éves férfiak válasza érdekelne.
Ja, annyit hozzáfüznék még, hogy kvára nem pótapa kell nekünk.
Már társunk, szerelmünk nem is lehet, mert fiatalon szültünk és egyedül maradtunk?
Ugyan már. Mellesleg meg se engedném az új páromnak, hogy apáskodjon a gyerekem felett, még mondjuk össze nem költöztünk...
"Már társunk, szerelmünk nem is lehet, mert fiatalon szültünk és egyedül maradtunk?"
Lehet. Csak tartsátok tiszteletben, hogy nem mindenki akar gyerekes anyukát. Én például nem.
Biztos nem. Kizárt, hogy más gyerekét neveljem.
26/F
21 evesen gyerek? Nem fogsz rendes pasit talalni,m 21 evesen semmi iskola,szakma, nyelvtudas,munkatapasztalat nincs a hatad mogitt,max egy erettsegi. Senki nem fogja nekex elhinni,h nem csak anyagi biztonsagot keresel. Meg azert nem valami jo bemutatkozas az,h nem vagy szexualusan felvilagositva,gozod nincs a vedekezesrol. Ha meg tudatosan akartal gyereket,akkor meg megis mire? Egy erettsegire?
Minusz pont,ha ilyen felelotlenke vagy.
Megcsinaltatod a gyerejet egy alfahimmel,most jetesel egy betat,aki eltartja,neveli. Be mondd mar,h az apja neveli,aki kethetente latja egy fagyi etejeig. Bizony az uj pasi fogja suliba vinni, kelni hozza ejszaka, ha beteg, telikabatot,csizmat venni neki, fogszabalyzot es nyelvorat fizetni. O vigyaz ra,mig te orvosnal vagy, neki kell korabban eljonnie a melobol,h hazavigye ovibol,edzesrol.
Mindez az uj pasi szerepe lesz,nem a gyoker exede,sji csak megcsinalni tudta.
Kizárt.
"Nyilván csak komoly kapcsolat érdekelne, de a gyerek előtt is csak az érdekelt. Sosem voltam fűvel-fával kavarós fajta." Ja nyilván olyan komoly lehetett a kapcsolat, hogy jött egy segg aki jól felcsinált, becsúszott a gyerek majd elhagyott. Igen komoly kapcsolat lehetett. Most meg kéne a jófiú aki jó apa lenne, csakhogy mikor ott volt az alfa akkor az ilyen fiúkat észre sem vetted. Hát szarügy mit ne mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!