Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszallt a gepe penteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?

Figyelt kérdés

Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.

Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....

szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?

2017. márc. 26. 17:05
 81/91 anonim ***** válasza:
Szép pár vagytok...
2017. márc. 27. 14:37
 82/91 anonim ***** válasza:
97%

Hat ez minden csak nem egy normalis parkapcsolat. Konkretan semmibe vesz Teged, aztan anyucikaja megvedi hogy nehigy kerdore vond...ez csodas hazassag lesz,,felteve ha eleg hulye vagy hogy valoban hozzamenj :)

Majd a jovoben is ez lesz, o jon-megy, ha erzi hogy jon a harag, anyuci beszel a fejeddel, hogy ne haragudj a kisfiara....

🙈🙉🙊

2017. márc. 27. 14:44
 83/91 anonim ***** válasza:

Játsszunk el a gondolattal, hogy az összes gyengéje ellenére ez igaz történet! :)

Nekem már az is furcsa, hogy várod a "vőlegényed" több hónap után és nem mész ki a reptérre ... (?)

2017. márc. 27. 15:11
 84/91 A kérdező kommentje:
Kiszoktam...Olvasd el a tobbi hozzaszolasomat. De ha nem hiv elotte, nyilvan nem megyek.Es azert nem hivott, mert budapestre sem jott.
2017. márc. 27. 15:15
 85/91 A kérdező kommentje:
Es igen, hozza fogok menni. Ehhez mar tenyleg nincs kozod, mert az en valadztasom es eletem es pont.
2017. márc. 27. 15:18
 86/91 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert ehhez a valamihez. Nem mindenki dont okosan, tanulopenz lesz es kesz, az is kell neha.
2017. márc. 27. 15:20
 87/91 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak ebben a komoly kapcsolatban meg azt is elfelejtette kozolni veled, hogy nem jon :").
2017. márc. 27. 15:23
 88/91 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, mert lesz.arja. De vannak nok akik erre is jok.
2017. márc. 27. 15:25
 89/91 anonim ***** válasza:
88%

Tudod, nem is baj, hogy az ilyen beképzelt, szar alakok, mint ez a nő, elhúz innen a világ végére. Legalább nem hülyíti a magyarokat.

Az meg remélem kiteszi a faszba, azt ott marad egyedül.

Melyik normális pasinak kell ilyen hisztis, degenerált, felvágós szuka, aki veri magát arra, hogy teli van a zsebe money-val.

De ez a házasság sem lesz tartós, mert úgy is állandóan el fog tűnni és mindig lesz valami kimagyarázó oka, hogy hova. Ekkora távolságból, sajnos nem lehet tudni, hogy a másik mit csinál. És a hapsi is megfogja unni, ha állandóan féltékenykedni fog. Nem is értem, mit akar az is egy magyar ribitől.

2017. márc. 27. 16:26
 90/91 anonim ***** válasza:
Hát ez durva,rád a naív enyhe kifejezés kérdező!
2017. márc. 28. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!