Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszallt a gepe penteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?

Figyelt kérdés

Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.

Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....

szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?

2017. márc. 26. 17:05
 11/91 A kérdező kommentje:
Hat ilyenkor intezi az itteni IT leanyvallalatuk ugyeit is.Tehat a ceg helyezi el mindig. De annyit tudtam, h penteken 18.30 magassagaban jon a mo new york kozvetlen, ennyit tudtam.Szerda ota nincs hirem.Eddig soha nem tortent meg ilyen miota egyutt vunk, mivel szamtalanszor jott mar ide, de mindig en voltam az elso, akivel talalkozott,mert mindig hivott, h a gep mikor szall le es menjek, most nem. :(
2017. márc. 26. 17:37
 12/91 anonim ***** válasza:
3-as jól írja.Ilyen pasikat a magyarok között is bőven találsz.A helyedben nem mennék hozzá ehhez a pasihoz.Semmi tiszteletet nem mutat feléd.
2017. márc. 26. 17:38
 13/91 anonim ***** válasza:
Kerdezo, nekem itt valami kamu gyanus, mert javitson ki valaki, aki ebben nalam okosabb, de mar lassan evtizedek ota nem letezik Mo.-Usa kozvetlen jarat.
2017. márc. 26. 17:46
 14/91 anonim ***** válasza:
Szerintem a csávó nincs Mo-n, ezt gondolom.
2017. márc. 26. 17:50
 15/91 anonim ***** válasza:
100%
#13: Rákerestem. Létezik közvetlen járat.
2017. márc. 26. 17:53
 16/91 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik tévedsz ...

(pl. Lufthansa. Tovább nem kerestem)

[link]

2017. márc. 26. 17:55
 17/91 anonim ***** válasza:
0%
Utolso, belinkeled? Mert en is kerestem mar tobbszor is tobb oldalon, de az utolso New York-Budapest kozvetlen meg a Malevnak volt :D.
2017. márc. 26. 17:56
 18/91 A kérdező kommentje:
Te miert gondoltod ezt? En is gondoltam arra, h esetleg megsem jott.De nem tudom. Eredetileg ket es fel hettel ezelott jott volna, de edesapja korhazba kerult es elhalasztotta most pentekre.De h megint nem jott volna, azt nem hiszem...Mivel hetfon azt mondta, h megvan a jegy es a szallasa is, meg a ceg titkarnot is intezett neki most masfel honapra.Nem tudom...Ez mar csak talalgatas.
2017. márc. 26. 17:56
 19/91 anonim ***** válasza:
91%
Biztos hogy nem te vagy az egyetlen.
2017. márc. 26. 17:57
 20/91 A kérdező kommentje:
Ez az, amit nem hiszek. Bemutatott a szuleineo, mint jegyes mennyasszonya. Szoval ezt nem tudom elhinni, nem akarom.
2017. márc. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!