Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszallt a gepe penteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?

Figyelt kérdés

Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.

Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....

szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?

2017. márc. 26. 17:05
 21/91 anonim ***** válasza:

Ha tőlem kéred a linket (16-os vagyok), ott a link a hozzászólásom alatt.

2017. márc. 26. 18:04
 22/91 anonim ***** válasza:

Volt akkor eljegyzés meg minden?

Az esküvő fullra meg van szervezve?

Azért ez több mint érdekes, hogy nem jelentkezik egyáltalán.

2017. márc. 26. 18:06
 23/91 anonim ***** válasza:
0%
A kerdezo kozvetlen jaratot emlitett, ez tunt fel nekem rogton, mert arrol tudtam, hogy nem letezik eleg regota. Ez sem kozvetlen jarat, ami a linken van. Ezert is fura nekem ez a sztori :/
2017. márc. 26. 18:07
 24/91 anonim ***** válasza:

Honnan derül ki erről a linkről, hogy nem közvetlen járat?

Nem látok sehol átszállásra utaló megjegyzést.

De ettől még lehet neked igazad, nem szoktam New Yorkba utazni.

2017. márc. 26. 18:11
 25/91 anonim ***** válasza:
Kérdező gyűrűs menyasszonya lehetsz neki, de ez nem valószínű, hogy gátolja abban, hogy más(ok)is legyen(ek) az életében.
2017. márc. 26. 18:12
 26/91 A kérdező kommentje:
Volt eljegyzes, a hazassagi elokeszuletek veglgesitese majusban lett volna Londonban a szuleivel..Nyaron meg az eskuvo. Eskuszom nektek,ha ir, leirom, h milyen storyval allt elo...mert most aztan absz megingott a bizalmam. :(
2017. márc. 26. 18:12
 27/91 anonim ***** válasza:

Fenntartom, hogy nem jött, és azt gondolom, hogy ő így akarja lezárni veled.

De ne legyen igazam...

2017. márc. 26. 18:13
 28/91 anonim ***** válasza:

Rendben!

Okvetlenül írd meg, mert most már mindenkit izgat a meséje!:)

2017. márc. 26. 18:17
 29/91 A kérdező kommentje:
Mindenkepp kell jonnie a munka miatt is, tolem fuggetlenul is. De ha leakarja velem zarni, miert nem irja meg? Es miert nem torol skyperol, facebookrol stb? Nem ertem
2017. márc. 26. 18:17
 30/91 anonim ***** válasza:
Oszinten kell ez a feszultseg neked? :/
2017. márc. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!