Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszallt a gepe penteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?

Figyelt kérdés

Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.

Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....

szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?

2017. márc. 26. 17:05
 41/91 A kérdező kommentje:
Mellette nagyon akaratosnak, makacsnak, serodekenynek
2017. márc. 26. 18:47
 42/91 anonim ***** válasza:
Hat, azt latjuk. Csak felnott, erett ember nem akar ilyen "faszkodasok" meg dramak kozepette elni. Legalabbis a normalis fele ugy 16 eves koraig felhagy ezekkel, mert 10 ev hazassag utan max. agyergorcsot lehet kapni toluk. Arrol nem is beszelve, hogy most meg lehet hogy kuszol, pitizel, rosszul erzed magad az idiotasagai miatt, de ebbe napi szinten nagyon gyorsan bele lehet unni.
2017. márc. 26. 18:54
 43/91 anonim ***** válasza:
Bar, lehet hogy az uriember hazassagban sem tervez napo szinten talalkozni veled vagy tudomast venni rolad.
2017. márc. 26. 18:54
 44/91 anonim ***** válasza:

Egy kérdésem van csupán! Miért nem hívod fel,hogy hol van,jött e egyáltalán?

Egyébként Én is úgy látom,felejtős ez a pasi!

2017. márc. 26. 18:55
 45/91 A kérdező kommentje:
Mert nem nekem kellene hivni szerintem. Esha eddig nem erezte szukseget, akkor miert eroszakoljam ra magam.Nem zaklatok senkit, nem az en stilusom.
2017. márc. 26. 18:58
 46/91 anonim ***** válasza:
100%
Ti hogyan jutottatok el a lanykeresig? Ez egyre komolyabban erdekel. Mennyi ideje vagytok egyutt?
2017. márc. 26. 19:00
 47/91 anonim ***** válasza:
94%
Ez olyan mint egy tini tavkapcsolat. Tudod hol lesz ebbol eskuvo? :) Sehol. Nem vagy neki eleg fontos, es o sem Neked mert o szimplan nem keres, es Te meg csakazertsem, mert "nem vagy olyan tipus". Ez nem kapcsolat, ez egy nulla.
2017. márc. 26. 19:07
 48/91 A kérdező kommentje:
Ugy h amikor megismerkedtunk minden nap keresett es annyit talalkoztunk es beszeltunk, hogy utana egyre gyakrabban jott Mo-ra.Fel ev utan talalkoztam a szuleivel, mar akkor mennyasszonyakent mutatott be. Es most januartol kezdtuk szervezni az eskuvot. 2 eve vunk egyutt, azalatt voltam 6-szor ket hetet new yorkban Nala.
2017. márc. 26. 19:10
 49/91 A kérdező kommentje:
Ő meg vagy 7-szer masfel honapot itt.
2017. márc. 26. 19:11
 50/91 A kérdező kommentje:
De ez csak kb, nem szamoktam ki pontosan.
2017. márc. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!