Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszallt a gepe penteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?

Figyelt kérdés

Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.

Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....

szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?

2017. márc. 26. 17:05
 51/91 anonim ***** válasza:
És hol terveztétek a közös életet?
2017. márc. 26. 19:16
 52/91 anonim ***** válasza:

Hat, nala mar elmult a nagy erzes. Egy igazi jegyesparnal nincs ilyen hogy jon a menyasszonya orszagaba es harom napig leszarja. Vagy tobb napig, ezt meg nem tudhatjuk ugye..

Naiv vagy, talan mar van is valakije. Ne tegyen mar vakka egy gazdag amerikai..inkabb keress olyat aki szeret.,vagy legalabbis nem nez kapcanak.

2017. márc. 26. 19:16
 53/91 A kérdező kommentje:
Nem tudom, fontos voltam,nagyon sokaig minden nap beszeltunk es keresett, de amikor eloszor eltunt es ramjott a dili, a feltekenyseg es elkezdtem bizalmatlankodni, akkor ez megvaltozott...Es akkor kezdte el mondogatni, h mindig azt latja h, amikor feljon velem beszelni, csak panaszkodok rola es azt h nem o valtozott meg, zanem az en viselkedesem keszteti ot valtozasra.Lehet ezbaz en hibam is valqhol, de mostmar mindegy :(
2017. márc. 26. 19:17
 54/91 A kérdező kommentje:
Hat ugy volt, h idekoltozik vagy ha en szeretnek, akkor finnorszagban is elhetunk, mert en oda szerettem volna
2017. márc. 26. 19:19
 55/91 A kérdező kommentje:
Engem nem erdekel, h amerikai es az sem, h gazdag, mert nekem is van penzem. Szeretem ezt a pssit, mindennek ellenere.Akkoris szeretnem, ha arab lenne vagy barmi mas.
2017. márc. 26. 19:23
 56/91 A kérdező kommentje:
Ez a van is valakije, meg a pasi egy nagy kamu csak mindig a negativ karogoknak jut eszebe. En nem tudok ilyen negativan allni az elethez,,,es nem tudom a legrosszabbat feltetelezni senkirol,barkirol vagy mindenkirol.Ennyi
2017. márc. 26. 19:26
 57/91 anonim ***** válasza:
97%
Es latod, megis Te futottal bele egy ilyenbe, aki mar nem keres....lehet itt az ideje realisan latni.
2017. márc. 26. 19:29
 58/91 anonim ***** válasza:
16%
Tudod mi a szánalmas? Hogy nem tudsz magyar pasit keresni magadnak. Undorodom az olyan nőktől, akik más nemzet pasijait szedik el, az ő nőiktől.
2017. márc. 26. 19:30
 59/91 anonim ***** válasza:
0%
azt hiszem van a tinderről néhány csaja és őket cserélgeti veled. de hidd el te vagy a stabil pont, tőled akar gyereket.:)
2017. márc. 26. 19:33
 60/91 anonim ***** válasza:
En kitennem. Ez nem kapcsolat.
2017. márc. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!