Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszallt a gepe penteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?

Figyelt kérdés

Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.

Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....

szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?

2017. márc. 26. 17:05
 61/91 A kérdező kommentje:
Nevetni fogsz, a 3gyerek temat pont o hozta fel kb 5 hete.Az, h kulfoldi baratom lett, az magatol alakult igy es nem volt celom, h kulfoldi parom legyen.
2017. márc. 26. 19:42
 62/91 anonim ***** válasza:

Nagy csalad, alomlagzi, "ott elunk ahol akarsz, valassz orszagot, szivem!" - a legnaivabb lanyok dolnek be ezeknek olyantol, aki napokra eltunik....erted....hanynak igerhetett meg 3 gyereket meg esetleg braziliai vagy ausztral otthont :)

Jajj, ne mar.

2017. márc. 26. 19:45
 63/91 A kérdező kommentje:
De mint irtam, en sem internetrol ismerem, hanem a munkaja reven civilben ismertem meg.Nem is ertem a tinder h jon ide
2017. márc. 26. 19:47
 64/91 anonim ***** válasza:
94%

Tee miről beszélsz,milyen párodról? Ha párod lenne már régen felhívtad volna,nem játszanád az agyadat,hogy ohh te nő vagy,nem neked illik! Párkapcsolatban ez nem így működik!

Ez szerintem kamu,ilyen a mesében nincs!

2017. márc. 26. 19:47
 65/91 A kérdező kommentje:
O vilagpolgar. Elt mar braziliaban, japanban, spanyolban, most eppen new yorkban.Mi koze ennek ehhez?
2017. márc. 26. 19:49
 66/91 A kérdező kommentje:
Egy pasit sem hivogattam soha, akkorsem, ha parom volt. Most ha te nem tudsz megbaratkozni aztal, h vannak ilyen emberek is, sajnalom.De Attol meg vannak
2017. márc. 26. 19:51
 67/91 anonim ***** válasza:
100%
Es akkor most mindketten megsertodtok, es soha tobbet nem beszeltek? :D Ez volt aztan a komoly kapcsolat :D. Bar, kezdem azt hinni, hogy az exszemmel jarsz. O is jott ezzel a vilagpolgar dologgal, Braziliaban is elt, 4-5 honap kapcsolat utan mar mennyasszonykent hivatkozott ram, es ugy akart bemutatni a szuleinek, meg persze barmelyik orszagban elhetnenk siman, de kozben egy nagy sertodos gyerek volt hasonlo reakciokkal :').
2017. márc. 26. 20:03
 68/91 A kérdező kommentje:
Igen talan mindketten kisse gyermetegek vagyunk :) Ki tudja.Elobb utobb ugyis kiderul minden. Varok, nem tehetek mast. Aztan meglatom. A magyarok sem jobbak. Az edzoteremben ilyan pasi nezeget, meg probalna froltolni, akirol tudom...mennyasszonya van...Sza egyik 19, masik egy hijjan 20.Ilyen alapon meg mindegy is, h milyen nemzetisegu.
2017. márc. 26. 20:10
 69/91 anonim ***** válasza:

Varsz, hogy kellesz-e neki?

Te sem tartod valami sokra magad.

2017. márc. 26. 20:38
 70/91 A kérdező kommentje:
Nem, de meghallgatom, mit mond, mi tortent, mert vmi igen. Tudom, erzem. En ismerem 2 eve es ugyan vannak hu lye dolgai, de nagyon jo ember.
2017. márc. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!