Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?
Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.
Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....
szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?
Nagy csalad, alomlagzi, "ott elunk ahol akarsz, valassz orszagot, szivem!" - a legnaivabb lanyok dolnek be ezeknek olyantol, aki napokra eltunik....erted....hanynak igerhetett meg 3 gyereket meg esetleg braziliai vagy ausztral otthont :)
Jajj, ne mar.
Tee miről beszélsz,milyen párodról? Ha párod lenne már régen felhívtad volna,nem játszanád az agyadat,hogy ohh te nő vagy,nem neked illik! Párkapcsolatban ez nem így működik!
Ez szerintem kamu,ilyen a mesében nincs!
Varsz, hogy kellesz-e neki?
Te sem tartod valami sokra magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!