Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszallt a gepe penteken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszallt a gepe penteken ferihegyen es hetfo ota nem keres? Velemeny?

Figyelt kérdés

Roviden..a parom amerikai.Nyarra terveztuk az eskuvot.A szulei is rabolintottak. Egy ideje ugy elunk, h mafel honapot itt tolt,majd egy honapra hazamegy amerikaba.Mindig azt mondja, h szeret megis elofordult mar, h napokra eltunt egy szo nelkul, amit en nem talalok normalisnak.Mindig azt mondja, h a 6 ora idoeltolodas es az, hogy minden munkat leakar zarni, mire megint idejon, h ne zargassak amerikabol.Mindig kiakad, h nem bizom benne, de ha ilyeneket csinal, miert varja el ezt. Jelenleg az van,hogy elvileg penteken jott a gepe Mo-ra es nem jelentkezik szerda ota.

Pedig neha a skype is online mutatja. Millioszor elhangzott h akar engem az eletebe meg szeret...de igy..vhogy a viselkedese mast mutat?:( Hetfon kicsit megharagudott ram, mert a munkahelyen hivott es mondtam most nem tudunk beszelni...jojjon fel este mondtam...erre azt mondta, h minek, azert, hogy megint ignoralj? aztan 2 napra fels.zivodott, azalatt irtam neki, h mindig azt mondja szeret, de megis magamra hagy napokra...Erre szerdan hivott du., de megszakadt a vonal..Azota nem keresett, de meg mult heten mondta, h most penteken jon...en meg itt vartam, mint egy idi.ota :( kisirtam magam a hetre, nem is ertem az ilyen minek mondja h szeret meg elakar venni :( de h kivel toltotte az elso napjait itt, nem tudom, mert arrol volt szo, h penteken azonnal talalkozunk :( a skype uzeneteim nem tudom olvasta e, mert bejelentkezve latom idonkent, de valasz nem jott...mindig azt szokta mondani, hogy net problemai vannak...de nemcsak net van a vilagon...merhetetlenul lehangolt vok :( nem is ertem miert nem mondja, h hagyjuk, ha ez a....

szerintetek rejteget vmit vagy mi a velemenyetek?

2017. márc. 26. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen kétségeid vannak és adja is rá az okokat, szerintem nagyon gondold meg ezt az esküvőt
2017. márc. 26. 17:07
 2/91 anonim ***** válasza:
90%
Biztos, hogy nem mennek hozza ehhez a faszihoz. Mi az hogy elvileg miattad (nekem ugy tunt hogy miattad, de akkor meg vegkepp nem vagom, hogy miert nem hozzad rohan? Hol lakik o ilyenkor? Nem ertem.) idejon es nem is talalkozik veled? Ez az egesz szitu nem fer a fejembe, pedig a parom es koztunk is x ezer kilometer van, de ha en megyek, ha o jott, akkor eleve egy helyen lakunk, es varjuk egymast a repteren. Akkor is, ha o epp dolgozott, akkor is eljott elem, gyorsan elmentunk meginni egy teat, beszelgetni (mert ha masfel honapot tavol vagy, akkor azert igenis van mit meselni), majd kirakott otthon, es mondta hogy mikorra lesz varhato. De ez a koztetek levo viszony nekem egyszeruen erthetetlen.
2017. márc. 26. 17:14
 3/91 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon őszintén?

Ha az az elképzelésed, hogy a házasságotok által amerikai állampolgár leszel, akkor tarts ki, minden áron!

Valamit, valamiért!

Ha nem ez motivál, akkor rúgd ki páros lábbal, mert ilyen barmot itthon is találsz.

2017. márc. 26. 17:17
 4/91 anonim ***** válasza:
76%
Hát szerintem elég sürgősen le kéne fújni az esküvőt, ne hidd azt hogy egy gyűrűtől ezek a gondok majd varázslatosan megoldódnak...
2017. márc. 26. 17:17
 5/91 A kérdező kommentje:
De eddig mindig irt h mikor menjek a repterre es amig itt volt ott laktam nala.Viszont most nem keres,pedig tudom, h mar itt van. Es nem hiszem el, h azert, mert hetfon megorrolt ram. Mindig azt mondja, h csak azt latja, h mindig panaszkodom ra, de ha egyszer eltunik meg igerget, meg ilyeneket csinal, mit var...Teljesen kibukott azon is h hetfon nem tudott webcamerazni velem, mert amikor nala reggel 9 akkor en meg bent dolgozom..es szerinte ezzel ignoralom ot..hat
2017. márc. 26. 17:20
 6/91 A kérdező kommentje:
Felajanlottam, h beszeljunk, ha hazaerek, de eltunt ket napra...Nagyon sertodekeny es akaratos latinamerikai, egykegyerek pasasrol van szo..:/ Lehet igazatok van, csak szerelmes vok es nagyon nehez :(
2017. márc. 26. 17:23
 7/91 anonim ***** válasza:
92%
Ne legyél már naiv hülye, kérdező
2017. márc. 26. 17:23
 8/91 A kérdező kommentje:
Miert lennek az?
2017. márc. 26. 17:27
 9/91 anonim ***** válasza:
85%

Borsod megye tele van latin amerikaiakkal, ha az a típus tetszik.

Meg merem kockáztatni, hogy némelyik még normálisabb, mint a te elkényeztetett, idegbeteg, narcisztikus barátod.

2017. márc. 26. 17:29
 10/91 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is volt már minden furcsaság az életemben, külföldi pasi, külföldi élet, egy napra eltűnős pasi és hasonlók, de azért ez így ebben a formában meredek.

Azt kellene tudni, hogy kihez jött Mo-ra, ha nem egyből Téged keresett?

Úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem is beszéltetek meg egyáltalán semmit az érkezésével és az itteni tartózkodásával kapcsolatban. Ez azért fura, hiszen nem Makóról érkezett a fővárosba, hogy majd lesz valahogy, hanem az USA-ból.

Tőled pedig úgy tök őszintén megkérdezném, biztos vagy abban, hogy ez a férfi téged akar? Ha így lenne, nem hagyna napokig lógva meg sirdogálva, hiszen tudja, hogy nyugtalan vagy a helyzet miatt.

2017. márc. 26. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!