Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Átlagos lányok irigyek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lányok irigyek vagytok azokra a nőkre, akik sokkal szebbek, mint ti?

Figyelt kérdés
Tehát szép dús hajuk van, formás mellük, kerek fenekük stb...
2015. okt. 25. 00:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Nem vagyok irigy, mert attól még az a lány hogy jobban néz ki nem biztos, hogy boldogabb, mint én.Lásd az egykori szépségkirálynőt, aki öngyilkos lett. A szépség nem minden. Én csak akkor vagyok féltékeny, ha pont annak a pasinak kell egy bizonyos szebb, fiatalabb, akit én néztem ki magamnak. De akkor is átgondolom, hogy vajon belsőre miben lehet jobb, vagy más, mint én és általában rájövök a válaszra. Ilyenkor magamat fejlesztem, attól nem lesz jobb, ha irigykedek és nem fognak attól engem választani adott esetben.
2015. okt. 25. 23:05
 62/65 anonim ***** válasza:
Ahogy megfigyeltem, ezt a közepesen szép és ugyanennyire okos lányok csinálják. Aki igazán szép és okos, annak van önbizalma,nincs mitől félnie, nem úgy akar önbizalomhoz jutni, hogy akit versenytársának érez, azt lehúzza, kibeszeli. Van egy ilyen lány, aki mindig próbál engem b,sztatni, kibeszél, mindig próbál csúnyán nézni rám. Én csak röhögök rajta, és leszarom. Alapvetően jó alakja van, szép a haja, csak az arca, ahogyan a lelke sem túl szép (szerintem).
2015. okt. 29. 07:56
 63/65 anonim ***** válasza:
Én átlagos vagyok,és sok sminkben is úgy tűnik az maradok! nem mondom, hogy irigy vagyok,de örülnék,ha valami feltűnő lenne az arcomon,amitől nem lennék átlag :D
2015. okt. 29. 08:31
 64/65 anonim ***** válasza:
63-as vagyok,ha nem gond,akkor én is leírnám,szerintem P.Barbi szép tényleg,mint kislány-fiatal lány,de nem mint szép nő,mert nem látom nőiesnek. Túl kislányos,fiatalos a megjelenése. Szóval nem tudnám rámondani, hogy szexbomba,hiába van fehérnemű reklámban stb. De meglátjuk,lehet olyan 30-40 évesen már nőcis lesz és nem kislányos arcú.
2015. okt. 29. 08:46
 65/65 anonim ***** válasza:

Az átlagos lányok lettek meg kérdezve,- de válaszadók többsége nem átlagosnak vallja magát.

De mit rejt magában az átlagos szó?

Tizenkettő-egy tucat?

Az a nagy helyzet,ha bárhol nézelődöm,utcán,pályaudvaron,plázában. Nincs sok úgymond átlagos lány,nő mert vannak a -természetesek,smink nélkül,vannak a - született szépek, a nagy többség visel sminket -így ápoltan,sminkelve ők sem átlagosak,-akkor vannak a születetten csúnyák sminkben már elfogadhatóak,van kin már az sem dob sokat-ő sem átlagos mert csúnyácska,azután az alkati adottságokról ne is beszéljek,mert egy nem szép lány bomba alakkal közel sem lesz átlagos,vagy egy szép arc-túlsúllyal.

Ebben az országban nagyon sok szép magyar lány van és cseppet sem átlagosak,tehát nem is kell irigykedniük senkire,elég ha mosolyognak!

2015. okt. 29. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!