Természetes szöke, kék szemü, magas làny babaarcú lány vagyok. De egyre jobban úgy érzem, inkább lennék alacson, barna hajú és szemü átlagos arcú lány. Ök valahogy szebbek.
(Nem festhetem barnára a hajam, nem illik)
Mitöl ilyen szépek?
Normális, ha így érzek?
21N
2014. nov. 9. 20:37
1/10 anonim válasza:
Mert természetes, de minek is magyarázunk , amikor ti ezt úgy sem fogjátok megérteni , hanem kiakadtok!!
2014. nov. 9. 20:38
2/10 anonim válasza:
Neked ők jobban tetszenek, ez van, ilyen az ízlésed. Amúgy szerintem mindenki irigyli kicsit, aki másként néz ki, mint ő, mert kíváncsi, hogy milyen lenne úgy. A szomszéd füve... :)
2014. nov. 9. 20:40
3/10 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné.
2014. nov. 9. 20:40
4/10 anonim válasza:
Te vagy az alacsony barna és most próbálod magad megnyugtatni hogy nem is olyan jó nők a magas szőke babaarcú lányok.
2014. nov. 9. 20:41
5/10 anonim válasza:
Tényleg jobban tetszenek az alacsony, barna hajú, átlagos arcú lányok a magas szőkéknél.
2014. nov. 9. 20:41
6/10 anonim válasza:
Attól hogy valaki szőke és magas attól még lehet szép. De ha ez a tipikus "cicababa" kinézetű csaj vagy akkor, az a gond hogy a pasik sokszor szinte félnek ezektől a szépségektől. Főleg hogy a legtöbb olyan mint a jégcsap és semmi érzelem nem szorul belé (tisztelet a kivételnek.) De egyébként szerintem ez egyáltalán nem alkat és hajszín függő.
Szőke magas lányok közül, is vannak nagyon aranyosak kedvesek, meg barna hajúak közül is vannak hideg szépségek akiktől a pasik távolságot tartanak.
2014. nov. 9. 20:42
7/10 anonim válasza:
Kinek Attila kinek egy kecske...
Nekem ugyanúgy tetszik egy szőke-kék szemű lány, ha nem magasabb nálam.
20F
2014. nov. 9. 20:44
8/10 anonim válasza:
Mert az emberiség 99%-a pontosan máshogy akar kinézni, mint ahogy éppen aktuálisan kinéz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!