Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan azt mondja nekem, h mennyire szebbek vannak nálam, meg szerinte én csak átlagos vagyok. Szerethet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Azt mondja a barátom,h szeret. De szerintem akit szeretünk, azt a legszebbnek látjuk, akármilyen csúnya is valójában. Mindig mondja,h ez mennyire szebb,meg az mennyire szebb. És ez nekem nem esik valami jól. 19/L
2011. júl. 4. 14:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
A barátod egy paraszt. Szerintem nem érdemes ...
2011. júl. 4. 14:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
az egy dolog hogyha szebbnek lát másokat, én is szebbnek látom keanu reeves-t mint őt. ettől még bőven szerethet, ez csak csajos marhaság hogy akkor én vagyok a legszebb... de ha téged zavar, és még mindig mondja az bántó az nem jó.
2011. júl. 4. 14:03
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha ez szúrkálódás?
2011. júl. 4. 14:03
 4/21 szamóca.. ***** válasza:
100%

azzal nem értek egyet hogy akit szeretünk azt a legszebbnek látjuk. láthatom én attól a hibáit, csak azzal együtt szeretem.

ettől függetlenül tényleg paraszt,

2011. júl. 4. 14:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Igen, nem kell feltétlenül a legszebbnek látni, én is látom, hogy bár a barátom helyes vannak nála jobb pasik is. DE attól még ő kell nekem! Viszont én ezt sose dörgölném az orra alá. Ez nagyon bántó.

2011. júl. 4. 14:08
 6/21 anonim ***** válasza:
61%

Más csajokat akar dugni, de te jutottál neki, de ettől még lehet szeret, ezt neked kell érezni. Változtass magadon, ha nagyon szereted, hogy szebbnek lásson. Vagy hagyd ott.

Nem fog leállni vele.

2011. júl. 4. 14:12
 7/21 anonim ***** válasza:

Igen, az nem gond, ha így látja, bár az is furcsa, hogy sok nőt szebbnek lát, mint te (az én barátom a legtöbb nőnek elsősorban a hibáit veszi észre, pl én úgy mesélek neki egy csajról, hogy tudod, az a szép arcú csaj, ő meg: jaa, az aki olyan idiótán röhög?), de az, hogy ezt mondja is, az tajparasztság, mivel nyilván tisztában van vele, hogy ez neked bántó. És bántani akar. Tehát nem szeret.

Bár, lehet így akar rávenni, hogy sportolnod kéne egy kicsit, vagy öltözködj nőiesebben. De annak se ez a módja.

2011. júl. 4. 14:13
 8/21 anonim ***** válasza:

Nem mindenki látja a legszebbnek azt, akit szeret, de az, hogy egyáltalán nem is látja szépnek, az nekem furcsa. Én ha megszerettem valakit, aki az elején nem annyira tetszett, tényleg egyre szebbnek láttam. Nem a belső szépségről beszélek itt, hanem ami külső vonásait addig előnytelennek láttam, kezdtem előnyösebbnek látni.

De ezzel is mindenki máshogy van.

Ha olyankor mondja a párod, mikor kérdezed, akkor nem hinném, hogy nem szeret, de az biztos, hogy tetszeni nem tetszel neki. Viszont ha folyamatosan ezzel piszkál kérdezés nélkül is, akkor már tuti, hogy nem elégedett veled, mert ha az lenne, akkor nem bántana ezzel.

Nekem szerencsém van a párommal, ő szépnek lát. Azt mondja, hogy a legszebbnek, de én realista vagyok, úgyhogy nem vagyok ebben olyan biztos. Abban viszont igen, hogy a csinos bombanők társaságában is csak engem néz olyan igazi csodálattal a szemében és ez jól esik, még ha tudom, hogy vannak nálam szebb nők is a világon.

De nekem sem létezik és nem is igazán tetszik más férfi a páromon kívül. Lehet azért, mert régebben sem volt soha olyan, hogy valaki kizárólag külsőleg meg tudott volna fogni. Vagy azért, mert szerelmes vagyok. :)

2011. júl. 4. 14:13
 9/21 anonim ***** válasza:

sztem ezzel csak ösztönözni akar h kezdj vmi magaddal, de nemhiszem h annyira csúnyának lát, mert akkor nem járna veled...

nekem a párom tényleg jól néz ki, iszonyat jó teste van helyes is , de mikor kicsit elengedte magát (nem edzet, szal nem volt kövér v ilyesmi) akkor én is folyton szurkálódtam hogy "hu de kis satnya vagy , nézd meg brad pittnek milyen jó teste van tyúúú nyam nyam :D" és akkor megint elkezdett gyúrni és most nagyon tetszik... sztem nem akarja neked megmondani h vmin változtatni kéne , hanem inkább ezzel próbál célozgatni ... szerintem sminkeld magas, öltözz szépen , legyél nagyon ápolt és próbálgass új frizurákat csinálni magadnak és otthonra se slamposan öltözz fel :)

ha ezt sem értékeli és továbbra is mondogatja akkor egy jó nagy paraszt és hagyd ott a pitsába...

19/L

2011. júl. 4. 14:22
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hm..Igazi tahó barátod van,bocs. Ha nekem párom ilyeneket mondana biztos, hogy elvenné az összes önbizalmamat és ott is hagynám.:S Még ha sok lányt szebbnek is lát nálad,akkor se mondja ezt meg, inkább tartsa magában.

Viszont ettől függetlenül szeret(het), hiszen ha nem így lenne már szakított volna veled,de az is lehet, hogy nincs más és ezért vagytok még együtt...Ezt neked kell érezni.

Próbálj meg változtatni. Új frizura,kozmetikus,új rucik...Lehet, hogy már régóta együtt vagytok és mostanában elhanyagoltad kissé magad. Lepd meg egyik este egy csinos fehérneműs tánccal, bizti élvezni fogja!:)

2011. júl. 4. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!