Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan azt mondja nekem, h mennyire szebbek vannak nálam, meg szerinte én csak átlagos vagyok. Szerethet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Azt mondja a barátom,h szeret. De szerintem akit szeretünk, azt a legszebbnek látjuk, akármilyen csúnya is valójában. Mindig mondja,h ez mennyire szebb,meg az mennyire szebb. És ez nekem nem esik valami jól. 19/L
2011. júl. 4. 14:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
lehet próbál egy kicsit formálni, felhívni a figyelmedet valamire, mit hogy csinálj... 19F
2011. júl. 4. 15:59
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Ffi és nem kezdő

Ez 1 barom, ha még egyszer ezt mondja rúgd tök..n és zavard el. Jobbat érdemelsz... Ilyet 1 ffi nem mond egy nőnek, különösen nem ha szereti, ám ha nem akkor sem.

2011. júl. 4. 17:49
 13/21 anonim ***** válasza:
32%
Ja,a lanyok elverjak h öszintek legyünk,aztan meg jönnek ide sirni...
2011. júl. 4. 17:57
 14/21 anonim válasza:
32%

Kedves ma 17:57-kor válaszoló!

Naná,h azt akarjuk,h őszinték legyetek!! De nem p*rasztok!!! Te mit szólnál,h,ha azt mondána a bnőd,h bocs szívem,de én csak puha p*csű cs*cskát látok benned ,de szeretlek!!!

Csak,h van egy kis probléma,ezzel az úriemberrel!! Még hozzá az,h,ha szeretné ezt lányt eszébe se jutna ilyet mondani,mert szépnek látná akár,h is nézz ki!!:)

Külömben is mindenkinek más a szép!!:)

Kedves kérdező,ha elfogadsz egy jó tanácsot,akkor beszélj össze az egyik bnőddel,akiben bízol,h csavarja el a srác fejet aztán a lehető legundoritobb módon tegye lapátra.

Nekem is került hasonló helyzetbe egy ismerősöm. Az egyik bnőmmel összefogtunk és úgy kicsinltuk érzelmileg a csávót,h sztem a nőktől is elment a kedve egy életre. De az ilyenneknem is való nő!! Tudom kicsinyes a boszú és rossz is,de hidd el megéri. Azt a lányt ezzel talpra tudtuk állitani!!!:)

20/L

2011. júl. 4. 18:33
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

ma 17:57

Van egy kis különbség a szeretetteljes őszinteség és a bunkó parasztság között. Sok pasi a kettőt összekeveri, vagy azt sem tudják, mi az első. Hogy meg tudják különböztetni, hogy ezt megértsék, ahhoz intelligencia is kell. Na, látod, ezért várjuk mi el az őszinteséggel együtt még azt, amiért meg ti sírtok (legalábbis az unintelligensebbek), hogy a pasi intelligens is legyen.

2011. júl. 4. 20:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Az én feleségemnél is van szebb, nem fogok neki hazudni, hogy nincs. De olyan nő, akit nála jobban szeretnék, nincs még egy a földön :)

Ti nők hajlamosak vagytok néha túlkomplikálni tök egyszerű dolgokat. Erről ez a vicc jut eszembe:

A csodás este után a pár fekszik az ágyban. A pasi a plafont bámulja, míg a nő gondolkozik: "Most jó volt. Akkor ez azt jelenti, hogy szeret? De akkor miért fekszik némán? Miért nem mond semmit? Neki nem volt jó? Nem vagyok elég jó neki? Most összeráncolta a homlokát. Lehet, most döntötte el, hogy szakítunk?"

Közben a pasi csak bámulja a plafont, és ez jár a fejében: "Ott egy légy a plafonon. Mászik. Hogyhogy nem esik le?"

2011. júl. 6. 09:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Én ilyen emberrel sokáig nem tudnék járni, de te érzed, hogy ezt eltűröd-e ebben a formában.

Azzal nem értek egyet, hogy ezt annyival intézd el, hogy kozmetikus, fodrász, szexi fehérnemű.

Ülj le a barátoddal, és beszélj vele. Kérdezd meg, hogy mi a célja azzal, hogy ezt mondja neked. Ha arról van szó, hogy nem tetszel neki eléggé, még ha a maximumot hozod is ki magadból, akkor jobb lenne, ha másik lányt keresne.

Ha azt szeretné, hogy öltözz kicsit csinosabban, mert esetleg már nem figyelsz a külsődre annyira, mint korábban, akkor ezt mondja meg neked normálisan és egyenesen. De ne azt, hogy "mások mennyivel szebbek".

2011. júl. 6. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk ilyet mondani egymásnak. Mégsem sértődünk meg. Tisztában kell lenni mindenkinek azzal, hogy minden nőnél van szebb, minden férfinál van helyesebb, stb. De ha szeretünk valakit, akkor nem a szépségét vagy helyességét szeretjük, hanem egybe az egész ember. És lehet, hogy az a valaki, aki szebb XY-nál, emberileg egy nagy rakás, szeretni nem való szärkupac, attól függetlenül, hogy szebb. Az én páromnál is van jobb fickó, sőt, még kedvesebb is, rendesebb is. De valamiért mégis ŐT szeretem és nem kell sem helyesebb, sem rendesebb, sem kedvesebb. Ezen felesleges fennakadni.

22/L

2011. júl. 6. 10:44
 19/21 anonim ***** válasza:
hagyd ott a fenébe nem érdemel meg
2011. júl. 6. 10:54
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 09:59

Szegény asszony! :( Az én férjem soha nem szokott azzal szekálni, hogy nézek ki, meg hogy ez, meg ez a nő mennyivel szebb nálam (ahogy a kérdező párja is teszi). Ő csak akkor mond rólam őszinte véleményt, ha kérem, de akkor sem úgy, hogy másokhoz hasonlít, csak felhívja a figyelmemet bizonyos dolgokra.

De hát én egy szerencsés nő vagyok, hogy ilyen férjem van. :)

2011. júl. 6. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!