A átlagos férfiak szerencsésebbek, mert nyugodtban élhetnek ismerkedés terén, mint az átlagos nők?
Egy átlagos nő nem lehet nyugiban, megtalálják a férfiak és próbálkoznak. Szórakozóhelyen, boltban, utcán is stb. Közösségi oldalon sincsen nyugtuk, mert több felkérés, levél érkezik ismerkedés szándékkal.
Én átlagos fiúként nyugtom van, sose keresnek meg a nők, facen se sehol se. Nem akarnak velem ismerkedni, nyugodtan élhetem napjaimat.
"Melyik a jobb? Válogathatsz kedvedre több tucat jelentkezőből, vagy a kutyát se érdekled, de "nyugtod" van..."
Hát ha kapcsolatban van valaki akkor mindenképp a nyugtod van eset, mert nincs kísértés legalább
Hidd el az összes nő élvezi, ha nyalják a seggét.
20/f
5. Aki ezt élvezi az ribi
Nekem és a hozzánk hasonló nőknek baromi elege van már ebből, hogy állandóan zaklatnak leszólítanak stb. 25L
5. vagyok
7. Én azt gondolom az, ha egy nőt leszólítanak még ha csak egy jót nevet is rajta az neki egy borzasztó nagy egónövelés, hogy mennyi embernek tetszik.
(persze csúnyán fejeztem ki a dolgot)
Persze engem is zavar, ha egyik-másik lány, aki nem tetszik tapadni próbál rám, de igazából megad egy olyan biztonságérzetet, hogy van esélyem találni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!