A átlagos férfiak szerencsésebbek, mert nyugodtban élhetnek ismerkedés terén, mint az átlagos nők?
Egy átlagos nő nem lehet nyugiban, megtalálják a férfiak és próbálkoznak. Szórakozóhelyen, boltban, utcán is stb. Közösségi oldalon sincsen nyugtuk, mert több felkérés, levél érkezik ismerkedés szándékkal.
Én átlagos fiúként nyugtom van, sose keresnek meg a nők, facen se sehol se. Nem akarnak velem ismerkedni, nyugodtan élhetem napjaimat.
7., a saját nevedben beszélj. Nem vagyok ribi, de azért jól esik, ha idegeneknek is megtetszem. Után utánam fütyül az építőmunkás, nekem az is tetszik. Nyilván mértékkel és távolságtartóan, de amíg szavakban és hangeffektekben kimerül a dolog, addig én örülök neki. Nem fogom azt mondani, hogy nem, merthogy ez a "nők tárgyiasítása", meg tudjafenemicsoda még. Engem nem érdekel, nekem jól esik. Ettől ribi vagyok szerinted? :)
OFF vége: kérdező, szerintem ezt neked kell eldöntened. Szerény véleményem szerint a kérdésed a szokásos, csúnya vagyok és nem kellek a nőknek című történet átfogalmazása, amit egy csomószor megtárgyaltunk már itt a gyk-n, szóval nem fogom ismét kifejteni, de ha te a nyugalmat tartod fontosabbnak, akkor nyilván te jártál jobban, ha azt, hogy folyton észrevegyenek és zaklassanak, akkor mi jártunk jobban. A te prioritásaid döntenek, nem az általános közvélemény. Szerintem.
OFF: bocsi a sok szóismétlésért.
22/l
Néha nagyon zavaró tud lenni, hogy még sohasem volt egy ízig-vérig megértő lelki támaszom, akivel egymás vállára borulva bőghettük volna el bánatunkat. Aztán ahogy telik az idő, egyre idősödsz, úgy belenyugszol, megoldod egyedül a problémáidat, s megszokod a magányos életet, hogy egyetlen nő sem figyel rád, egy nőt sem érdekelsz.
Még mielőtt valaki kötekedne, nem önsajnálkozás ez, mert egyáltalán nem sajnálom magamat, nincs mit sajnálni. Csupán így kerek, egész a világ, hogy léteznek hozzám hasonló férfiak is, és sajnos egyre többen. Amíg régebben 30-40 fölött kezdtek aggódni a férfiak, hogy senkit sem találnak maguk mellé, manapság már huszonéves fiatal srácok is teljesen kétségbe vannak esve, hogy valószínűleg a büdös életben sem fognak találni egy kedves szerető lányt. Tehát akkor csak változik valami ebben a rohadt világban, ha például itt is folyton olvasni egyre többször átvert, megcsalt, kihasznált huszonéves férfiakat.
Nem halad jó irányba a világ, nagyon nem. Meglátásom szerint egyszer elérkezik majd az az idő, amikor a nők a férfiak maximum 5%-ával fognak egyáltalán szóba állni, 95%-unk meg megmarad ágyútölteléknek, pótléknak, másodhegedűsnek, amolyan szükségtelen kasztnak, kiszipolyozott kávézaccnak. Nagyon-nagyon elkeserítő.
Pontosan. Nézd a jó oldalát. Nem fogsz eladósodni és a megkeresett pénzed 80%a nem a lakhatásodra vagy a lakáshiteledre fogod költeni.
+ nem bszogat senki hülyébbnél hülyébb programokkal.
Idővel hozzá lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!