Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Átlagos lányok irigyek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lányok irigyek vagytok azokra a nőkre, akik sokkal szebbek, mint ti?

Figyelt kérdés
Tehát szép dús hajuk van, formás mellük, kerek fenekük stb...
2015. okt. 25. 00:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
8%
Na én felfogtam ezt a nagyon értelmes kérdést.És nem is válaszolok,mert nem tartom magam átlagosnak,csá.
2015. okt. 25. 01:07
 12/65 anonim ***** válasza:
18%

A kérdés ostoba, ki látja magát átlagosnak? Senki. Saját magát mindenki egyedinek érzi, és ez így van jól. A kérdésed így értelmetlen.

Irigykedni meg felesleges. A szép hajért, bőrért, formás alakért tenni kell, nem sajnálni mástól. Ezek ugyanis mind javíthatóak, alakíthatóak. Nincs rosszabb annál, ha valaki másra csorgatja a nyálát, de tenni érte luxus, és ezért a szomszéd tehene (is) legyen ronda.

2015. okt. 25. 01:08
 13/65 A kérdező kommentje:

"A kérdés ostoba, ki látja magát átlagosnak? Senki. Saját magát mindenki egyedinek érzi, és ez így van jól. A kérdésed így értelmetlen."

-->Mi az, hogy ki látja magát átlagosnak? Te azt gondolod, hogy a nők csak kétféle kategóriába sorolják be magukat? [csúnya-szép, esetleg ezeknek fokozatai?]. Micsoda értelmetlen sutaság ez. Ha kötekedni akarsz, azt ne itt tedd.

A kérdésem az átlagos lányokhoz szól. Lefordítva a gyengébbek kedvéért:

Aki nem tartja magát szépnek, de csúnyának sem. Kinéz úgy, mint egy átlag nő, de nem emelkedik ki a tömegből.

2015. okt. 25. 01:11
 14/65 anonim ***** válasza:
39%

Látom, idehordta a szemetet a szél az önmagukat szépnek tartó és egyben ostoba nők képében.

A kérdésre válaszolva, az én nőismerőseim valamennyien átlagos lányok, alapból kerülöm amúgy a szép nőket. Szóval a nőismerőseimre jellemző az irigység, viszont egy szép nőt látva kissé lefelé görbül a szájuk. Az oka egyszerű. Ezekre a szép nőkre tapadnak a jobbnál jobb férfiak, s az átlagos kinézetű lányok ezt sohasem élhették át, legalábbis nem olyan szinten. Irigykedni nem szoktak, csupán tisztában vannak azzal, hogy külsőleg nem éppen főnyeremények, s abban a téves hitben élnek, hogy egy férfit kizárólag makulátlan testtel lehet megkaparintani.

Ja, azt mondtam már, hogy gyűlölöm a szép nőket?

2015. okt. 25. 01:16
 15/65 anonim ***** válasza:
81%
Javítom magam: az átlagos kinézetű nőismerőseimre NEM jellemző az irigység...
2015. okt. 25. 01:17
 16/65 A kérdező kommentje:

01:16-os:

Az ostoba lényegében erős kifejezés, de alapból igaz: a szép nők (általában) buták, és nem az eszükért szeretjük őket. A "szemét" viszont kifejezetten sértő, ilyenekre nincs szükség.

A magam részéről éppen fordítva gondolom: Szerintem az átlagos lányokra jobban tapadnak a pasik. Tapasztalataim ugyanis szerint a férfiak többsége önbizalomhiánnyal és ismerkedési problémákkal küzdd, ezért nem is próbálkozik egy szép lánynál. Úgy okoskodnak, hogy inkább egy átlagos lány, azoknak biztos nincs annyi kérője. Csakhogy mivel szinten minden ilyen pasas így gondolkodik, ennek az lesz az eredménye, hogy az átlag nőket megrohamozzák a férfiak. Talán ezért is van az, hogy átlag nők kissé nagyképűbbek többségében - legalábbis én amikor ismerkedtem velük, volt, aki durván lekoptatott, míg a szép lányokkal el tudtam beszélgetni.

Egyébként én imádom a szép nőket. :D

Különben a kérdésemben te sem vagy érintett, mert a kérdés kifejezetten az átlagos lányoknak lett címezve.

2015. okt. 25. 01:24
 17/65 anonim ***** válasza:
Ezért is írtam a nőismerőseimről, és nem magamról. :) Pls, ne csatlakozz a szép nők táborába, if you know what I mean.
2015. okt. 25. 01:29
 18/65 A kérdező kommentje:
Dehogynem csatlakozom, imádok a jó nők közt lenni. Hehe.
2015. okt. 25. 01:30
 19/65 anonim ***** válasza:
Kezdem azt érezni, hogy ostoba vagy, mert először azzal vádoltál, hogy nem rólam szól a kérdés, ergo minek pofázok bele, miközben leírtam, hogy a nőismerőseimről osztom meg a tapasztalataimat. Aztán az if you know-t se nagyon értetted, úgy gondoltam, levágod, hogy a "szép nő" kifejezést az ostobához társítottam. :D Pls, tényleg ne csináld már.
2015. okt. 25. 01:36
 20/65 anonim ***** válasza:
2015. okt. 25. 01:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!