Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Átlagos lányok irigyek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lányok irigyek vagytok azokra a nőkre, akik sokkal szebbek, mint ti?

Figyelt kérdés
Tehát szép dús hajuk van, formás mellük, kerek fenekük stb...
2015. okt. 25. 00:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy irigy senkire. Mondjuk átlagos sem vagyok. :)
2015. okt. 25. 00:55
 2/65 anonim ***** válasza:
0%
*vagyok
2015. okt. 25. 00:55
 3/65 A kérdező kommentje:

Talán átlag alatti vagy? :D

A kérdés nem neked szólt.

2015. okt. 25. 00:56
 4/65 anonim ***** válasza:
0%
Én maximum arra aki full gazdag és mindene meglehet amit csak akar.Kinézetre nem én is formás vagyok.
2015. okt. 25. 00:57
 5/65 anonim ***** válasza:
38%

Nem, átlag feletti. De azért leírnám, hogy irigykedés a frusztráltak, és a lelkileg gyenge emberek asztala, és nem attól függ, hogy ki hogy néz ki.

Láttam számtalan szép nőt pukkadni az irigységtől, mert épp aznap valamelyik kollégájuknak/osztálytársnőjüknek éppen jobb volt a haja/ruhája, és láttam átlagos, vagy akár csúnyácska lányokat tökéletesen békében lenni magukkal.

2015. okt. 25. 00:58
 6/65 A kérdező kommentje:

Drága lányaim, meg kellene tanulni a kérdést értelmezni.

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy nem vagy átlagos, meg arra sem, hogy mennyire formás vagy - ezt másik topikban reklámozzátok.

A kérdésem azokhoz a nőkhöz szól, akik átlagosak és más lányokra féltékenyek a >>külsejük<< miatt.

Hiába, valóban nem fér össze a szépség és a józan ész... :D

2015. okt. 25. 01:00
 7/65 anonim ***** válasza:
0%
Nálam csak a belső értékek alapján lehet valaki átlagos, vagy épp átlag feletti.
2015. okt. 25. 01:02
 8/65 anonim ***** válasza:
13%
Buta kérdésre ne várj mást. :)
2015. okt. 25. 01:02
 9/65 A kérdező kommentje:
Miért lenne buta kérdés? Na ja, mondjuk a lányok csak egymás közt vallják be, hogy utálják azt a szöszit, mert sokkal szebb, mint ők. :D
2015. okt. 25. 01:04
 10/65 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert mint leírtam nem (csak) külsőtől függ, hogy kinek mennyire szokása irigykedni. Nagyrészt nem attól.
2015. okt. 25. 01:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!