Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Átlagos lányok irigyek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lányok irigyek vagytok azokra a nőkre, akik sokkal szebbek, mint ti?

Figyelt kérdés
Tehát szép dús hajuk van, formás mellük, kerek fenekük stb...
2015. okt. 25. 00:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy ha meg az awesome puncik között jól érzed magad, akkor miért érdekel az átlagos, szürke típusú csajok véleménye?
2015. okt. 25. 01:39
 22/65 anonim ***** válasza:
15%

Úristen, mennyire nem ismeritek a nőket. Azt hittem, ez az oldal nem tud meglepetést okozni, aztán íme.

Kifejezetten vicces, mikor egy totál átlagos srác ír arról, szegény átlagos nőismerősei mit élnek át. EPIC!

2015. okt. 25. 01:41
 23/65 A kérdező kommentje:

01:36

1. A kérdés valóban nem rólad szól. Kifejezetten átlagos nőket szólítottam meg. Nem arra voltam kíváncsi, hogy kinek az ismerőse mit tesz, hanem azoknak a véleményére, akiket a kérdésben megszólítottam.

2. Nem érdekel, ha egy szép nő butus, akkor is szeretem őket. Másrészt meg nem igazán tudok angolul, írhatsz nekem akármilyen szöveget. Német nyelvterületre járok időnként dolgozni, ebből kitalálhatod, hogy a német az, amely hozzám közelebb áll. Ha leírod németül akkor talán megértem.

2015. okt. 25. 01:44
 24/65 anonim ***** válasza:
34%
a fenéket nem irigyek !!! csak hazudnak mint a vízfolyás itt
2015. okt. 25. 01:45
 25/65 A kérdező kommentje:
Toxic Lipstick köszönöm ezt a rendkívül tartalmas és értékes hozzászólást. Epekedve várom a következő aranyköpéseidet is.
2015. okt. 25. 01:46
 26/65 anonim ***** válasza:
Én igen, és szerintem ez normális. Akik hevesen tiltakoznak ez ellen, azoknál "talált" a kérdés, különben miért a heves reakció?
2015. okt. 25. 01:48
 27/65 anonim ***** válasza:
#22: Neked meg aztán silány egy életed lehet, hallod-e, ha egy-két GYK-s hozzászólás érzelmileg ennyire meg bír döbbenteni. :D Éreztem, ahogy átjött a hatásvadász pillanat átélése. :D
2015. okt. 25. 01:48
 28/65 anonim ***** válasza:
Hogy lehet még egy ilyen kérdésből is egy ilyen vita? :D
2015. okt. 25. 01:51
 29/65 A kérdező kommentje:

01:48-as:

Eddig te vagy a topikom királynője! :D

Végre egy válasz amit tudok használni.

2015. okt. 25. 01:51
 30/65 anonim ***** válasza:
46%

Akkor hogy komoly válasz is érkezzen:

A heves reakció pontosan azért van, kedves utolsó, mert Te elhiszed magadról, hogy átlagos vagy, irigykedsz másokra, sőt, te ezt egyenesen normálisnak tartod. Igen, engem mint nőt ez bosszant.

Nem csak a férfiak, a média is azt sulykolja, hogy vannak a bizonyos "szépségek", és aki nem üti meg a mércét, az átlagos. Törődjön bele, irigykedjen másra, és fogadja el, hogy ez a világ rendje.

Egy fenét! Ki határozza meg, ki a gyönyörű, ki az átlagos? A kérdező? Vagy te utolsó? Ki skatulyázza be ennyi a kinézetet? Nem csodálkozom, hogy annyi elkeseredett férfi nyafog itt naponta, hogy se pénze, se jó kinézete, mi lesz vele? Őket ugyanígy eléri ez, ahogy a nőket. Szomorú, hogy vannak nők, akik azt gondolják, átlagosak, és ez szerintük normális.

Nem, nem vagy átlagos. Biztosan van a külsődön olyan, amit más vagy, ami a szexepiled, amitől kiemelkedsz, amitől más vagy, maximum nem mindenki veszi a fáradtságot, hogy alaposabban megnézzen.

Kár, hogy ezek mellett a nők mellett nem álltak olyan férfiak, akik gyönyörűnek láttak, akik kellően bókoltak, akiknek nincs egy olyan egészséges önképük és megfelelő önbizalmuk, hogy ne azt írják: "Átlagos vagyok, irigy vagyok, és ez természetes."

Mikor lett ez természetes ?!

2015. okt. 25. 01:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!