Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Átlagos lányok irigyek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lányok irigyek vagytok azokra a nőkre, akik sokkal szebbek, mint ti?

Figyelt kérdés
Tehát szép dús hajuk van, formás mellük, kerek fenekük stb...
2015. okt. 25. 00:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
56%
mindenki irigy, aki nem az hazudik.. jaj, egyértelmű emberi tulajdonság csak a mértéke változó
2015. okt. 25. 04:41
 52/65 anonim ***** válasza:
0%
Speciel nem vagyok irigy azokra a nőkre,akik szerintem vagy azért,vagy amazért,de szebbek,mert minek?Hallottál már arról,hogy "a világ legszebb nőjét is unja valaki".
2015. okt. 25. 06:22
 53/65 anonim ***** válasza:
0%
Külsőre átlagos vagyok, de végre eljutottam oda, hogy a saját belső tulajdonságaimat szeretem annyira, hogy nem cserélnék egyetlen szép nővel sem. És nem vagyok irigy, ugyanis ők mindig kelleni fognak akkor is ha belülről nem passzolnak. Akinek én kellek annak legalább azért kellek mert már megismert és tudja hogy nincs még egy ilyen nő. Ha nagyon szép lennék, csak a szépségemet látná, de így semmi sem rejti az egyéniségemet.
2015. okt. 25. 07:41
 54/65 anonim ***** válasza:

Érdekes egy kérdés.

Én nem tarom magam àtlagos "csajnak" sokak szetint szép arcom van és jó alakom.

De mind ettől függetlenül nagyon sok olyan lànyt làtok, ismerek akik jobban néznek ki.

És csak, hogy kérdésedre vàlaszoljak kicsit néha tényleg irigy vagyok. Persze ezért nem fogom le ribizni őket.

Ő olyan én meg nem. Ennyi. Nekem ebböl kell gazdàlkodni. Fölösleges lenne habzó szàjjal irigykedni, mert lehet, hogy ami bennem meg van az meg neki hiànyzik, ugyanúgy ahogy esetleg nekem hiànyzik az ami benne megvan.

Bàr az én àllàspontom még mindig az, hogy a belső értékekkel lehet igazàn érvényesülni az élet szàmos területén.

2015. okt. 25. 08:06
 55/65 anonim ***** válasza:

Volt egy baratnom, aki mindig is irigy volt ram. Aztan ezt nem birta tovabb es megszakitotta velem a kapcsolatot. Soha nem dorgoltem az orra ala, hogy szebb, csinosabb, sikeresebb vagyok, eleg volt, hogy latja ezt magatol is.

Szoval van ilyen.

2015. okt. 25. 09:18
 56/65 anonim ***** válasza:
Vannak nálam sokkal csinosabb nők is, de vannak 100x gyengébbek is... Gyönyörű, természetes hullámos, gesztenyebarna, popsiig érő hajam van, zöld szemem, nagy mellem, csókos szám, csinos pofim, hófehér bőröm, telt alkatom. Összességében elégedett vagyok magammal. Tehát nem érdekel, hogy más nők hogy néznek ki. :) Ráadásul már réges rég foglalt vagyok...tehát még a társkeresés miatt is teljesen mindegy, hogy kinek jövök be és kinek nem. Egy a lényeg: mit gondolok én. Ennyi. 30/nő
2015. okt. 25. 10:22
 57/65 anonim ***** válasza:

En vegkepp nem a megszolitottak koze tartozom,de velemenyem nekem is van. Lehet, hogy szemelyisegtol is fugg, ki mennyire irigy masokra.En soha nem irigyeltem masok kulsejet,vagyonat,boldogsagat, stb. Mindig is atlagonak tartottam magam,neha atlag alattinak,mert nem feleltem meg az akkori kor szepsegidealjanak. 165/49 parameterekkel akkoriban sovanynak szamitottam.Mindig ugy ereztem, hogy en majd senkinek sem kellek, mert ilyen csunya vagyok,olyan csunya vagyok stb, stb Manapsag, ha neha elokerulnek a regi fotok, mai szemmel nezve,kimondottan "jo csaj" voltam (egy fiatal ferfi kollegam szerint szexi voltam:DD).Szoval,hogy ki minek tartja magat,szepnek vagy atlagosnak,a fejben dol el.Amire persze meg pozitiv vagy negativ hatassal eleg eroszakosan raerosithet a media is. Egy biztos lanyok. A szepseg mulando. Ha nincs bennetek semmi plusz, amitol akkor is vonzoak tudtok maradni egy ferfi szamara,ha megjelennek az elso rancok,vagy az elso plusz kilok,akkor nem segithet rajtatok a teljes szepsegipar sem.

60N

2015. okt. 25. 10:55
 58/65 A kérdező kommentje:

02:55-ös, nem tudom, hogy kinek írtad ezt, de ha nekem, akkor szerintem az eddigi kommentjeimből nyilvánvaló, hogy imádom a nőket. Eszem ágában sincs őket bántani. Akit egy ilyen kérdés bánt, ott önbizalomhiány, és egyéb problémák vannak.

A többieknek köszönöm a válaszokat.

Szerencsére jóval komolyabb válaszok érkeztek, mint hajnalban, szóval végül is, megkaptam, amit akartam. De nyugodtan jöhetnek még válaszok. :-)

2015. okt. 25. 11:43
 59/65 anonim ***** válasza:
Nem,de irigylem azokat aki úgymond boldogan élnek, és nincs párkapcsolati problémái.
2015. okt. 25. 12:52
 60/65 A kérdező kommentje:

12:52

Amikor irigykedsz, rosszul érzed magad? Tehát úgy gondolod, hogy te most rosszat teszel, vagy szerinted ez természetes?

2015. okt. 25. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!