Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányok irigyek vagytok azokra a nőkre, akik sokkal szebbek, mint ti?
nem hogy irigyek még utálják is egymást!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
# 36
Most komolyan ezért bevetettél egy friss reget? :D
Toxic Lipstick, jó kérdés, volt, hogy felvetetted ki határozza meg, hogy mi az átlagos. Talán erre is lehetne terelni a topik témáját, talán úgy a szebbik nem is kicsit jobban megnyílik majd. Én így gondolkodom:
Átlagos:
Szép:
(próbáltam olyan képeket keresni, ahol nincs a nőkön egyáltalán - vagy túl sok smink)
Látod,relatív. Palvin Barbit én speciel nem látom szépnek, neked ő a szép kategória. Ezért is nem szabad ezeket a jelzőket ráhúzni senkire. No meg élőben egészen más lenne, mint tudjuk, a kép nem feltétlen mutat valóságot. De bár én nem modellkedem, sosem voltam irigy Barbira :) (Nem látom, hogy lenne miért)
Amit ezen a fórumon valahogy sokan nem értenek, hogy a szépség TÉNYLEG relatív. Leátlagosoni valakit igenis bántó. Neked átlagos. Másnak meg gyönyörű. Ezért is írtam az elején, hogy a kérdésre így senki nem fog válaszolni, hisz magát ki látja annak?
Itt persze tévedtem, van, aki annak látja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!