Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányok irigyek vagytok azokra a nőkre, akik sokkal szebbek, mint ti?
Látod, kérdező, ezt nem értik meg a fórumon sokan, hogy a szépség VALÓBAN relatív.
Sosem voltam irigy Palvin Barbira, ugyanis én őt nem látom szépnek :) Ezért nem jó ötlet ez a skatulyázás, mert az első képen lévő lányt a párja biztosan gyönyörűnek találja, te átlagosnak. Érdekelne, ő mit írna. Bár eddig abban a hitben voltam, hogy magát senki nem tartja annak, tévedtem. Sajnos...
Nagyrészt kémia, és ízlés kérdése, ki tetszik nekünk. Ezért sem kell megfeszülni mások bókjaiért. Neki átlagos. Másnak meg majd csodaszép. Sajnos ez a kinézet dolog túl van lihegve, ettől a sok önbizalomhiányos egyed.
Ez persze nem neked szól kérdező, nem a te kérdésed indította ezt el, nyilván.
Toxic Lipstick,
Azt megértem, hogy a szépség relatív, de nem olyan értelemben, hogy ne lehetne meghúzni valahol a vonalat. Ha valóban egzakt értelemben relatív lenne, akkor mindenki egy súlycsoportban lenne, már pedig ez nem így van. Már az iskolában is megkülönböztetik a nőket. Nálunk például nem emlékszem arra, hogy kétségbe vonták volna-e, hogy a mellettünk lévő tanteremben vannak a legjobb nők.
Elfogadom, hogy Barbi nem mindenkinek tetszik, - mert vannak olyanok, akiknek a molett nők jönnek például be - de kétségkívül a "szép" kategóriába tartozik, ami a többség véleményét illeti, hiszen akkor nem lehetne szupermodell. Így bizonyos értelemben egy viszonyítási alap is.
02:18
Barbi nem ribi. Amennyit én tudok róla, az alapján szerény lány. Ezzel szemben pl Miley - aki régen nagyon bejött, ám most sem küldeném el :D - erkölcsileg mélyebben van.
A kért csajról egyébként itt tudhatsz meg többet:
Még üzenetet is küldhetsz neki. :D
Számomra Miley pont most lett átlagos, bármennyire is feltűnő jelenség.
A nők, férfiak, akik görcsösen próbálnak kitűnni, vagy az izmaik dagasztásával, vagy a tonna vakolat, yolo, swag, meg amit akarsz... Ők olyan sokan lesznek hirtelen, hogy mintha futószalagról engedték volna őket.
Harsányak, kirívóak, mégis pont ők lehetnének inkább az átlagosak.
Toxic Lipstick,
Azért vannak olyan emberek, akiknek olyan kisugárzásuk van, hogy még ha veszítenek is a korábbi népszerűségükből, ami a külsejüket illeti, akkor sem csappan a rajongóik száma :D
Miley pont ilyen. Nyilván már nem olyan szép mint régen, de ő akkor is Miley Cyrus, imádom, lefeküdnék vele bármikor. :D És itt el is érkeztünk egy másik ponthoz, miszerint nem a külső a lényeg, hanem a kisugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!