Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)
A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?
19/f/m
Sajnos semmi sem tart örökké. *sóhajt*
Próbálj másokkal is ismerkedni, és remélhetőleg idővel jönni fog valaki, akinek TE leszel a legfontosabb. :)
Szerintem eleve teljesen más személyiségek lehettek.
Ha nem most,akkor rövid időn belül szakítottak volna.
Nem azért,mert ő most a tanulásra,karrierre koncentrál,hanem másféle személyiségek vagytok.
És így volt korrekt,mert mondhatta volna,hogy maradjatok együtt,de nem jutott volna rád ideje.
De ezt nem várta el.Nem akart téged magához láncolni,mert belátta,hogy nem tud most erre figyelni.
Neked is ezt kellene tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!