Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)

Figyelt kérdés

A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?

19/f/m

2014. nov. 18. 19:23
 81/98 Béla211 ***** válasza:
pszichológust (elírtam):D
2014. nov. 23. 06:47
 82/98 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu hanem sajnos igaz :( Nem gondoltam volna, hogy ő is látja majd a kiírásom. Facebook-ról és skype-ról is letiltott és a telefont sem veszi fel nekem. :'(
2014. nov. 24. 10:38
 83/98 anonim ***** válasza:
Látod,csak azt érted el,hogy nem akar veled egyáltalán kommunikálni.
2014. nov. 24. 16:59
 84/98 anonim ***** válasza:
46%
Az egyetlen megoldás,ha...MEGÖLÖD
2014. nov. 28. 12:52
 85/98 A kérdező kommentje:
Utolsó! Lehet, hogy neked ez nagyon vicces, de rohadt nehéz egy olyan valakiről lemondani, akit tiszta szívből szeretek :(
2014. nov. 30. 11:49
 86/98 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nehéz, de talán végre megérted, amit mondtam, hogy nem csak körülötted forog a világ. Másoknak is van akarata, érzései, vágyai, és ha kevésbé vagy önző, akkor talán legközelebb, a következő barátod nem fog elhagyni.
2014. nov. 30. 12:03
 87/98 anonim ***** válasza:

Sajnos semmi sem tart örökké. *sóhajt*

Próbálj másokkal is ismerkedni, és remélhetőleg idővel jönni fog valaki, akinek TE leszel a legfontosabb. :)

2014. nov. 30. 12:37
 88/98 A kérdező kommentje:
Kezdem azt érezni, hogy meghalok nélküle :( Azóta sem akar velem beszélni.
2014. dec. 9. 08:50
 89/98 anonim ***** válasza:

Szerintem eleve teljesen más személyiségek lehettek.

Ha nem most,akkor rövid időn belül szakítottak volna.

Nem azért,mert ő most a tanulásra,karrierre koncentrál,hanem másféle személyiségek vagytok.

És így volt korrekt,mert mondhatta volna,hogy maradjatok együtt,de nem jutott volna rád ideje.

De ezt nem várta el.Nem akart téged magához láncolni,mert belátta,hogy nem tud most erre figyelni.

Neked is ezt kellene tenned.

2014. dec. 9. 10:00
 90/98 anonim ***** válasza:
Ideje belátnod, hogy nem mindig vezet célra az erőszakos ragaszkodás. A szeretet, szerelem nem csak abban nyilvánul meg, hogy "márpedig ő az enyém és harcolok érte", hanem abban is, hogy ELENGEDED, ha azt kéri.
2014. dec. 12. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!