Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)
A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?
19/f/m
És amúgy sem egészséges ennyire kötődni egy emberhez!
Ismerj meg másokat is,hogy megtudd mások milyenek!
Lásd a különbségeket,hogy tudd majd idővel te mire vágysz!
Szerintem te attól félsz,hogy talál mást és utána nem lesz esélyed:D
Elmondom,erre nagyon kicsi az esély.Egyrészt,mert nem is akar,mint mondta.De ha talál is,megsúgom neked,semmi nem örök életű!
30 alatt kevesen kötelezik el magukat,főleg a melegeknél!De sokan még 30 felett sem.
"Ha újra összejövünk akkor még hálás lesz nekem ezért."
uhh, félek, hogy te és a valóság két külön, egymástól egyre jobban távolodó pályán mozogtok.
xDDDD
Na,akkor leegyszerűsítem neked!!!
Dugni akar!
Nem akar 22 évesen úgy élni,mint egy nyugdíjas!
A szexhez nem kell annyi idő és még változatos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!