Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)

Figyelt kérdés

A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?

19/f/m

2014. nov. 18. 19:23
 31/98 anonim ***** válasza:

És amúgy sem egészséges ennyire kötődni egy emberhez!

Ismerj meg másokat is,hogy megtudd mások milyenek!

Lásd a különbségeket,hogy tudd majd idővel te mire vágysz!

Szerintem te attól félsz,hogy talál mást és utána nem lesz esélyed:D

Elmondom,erre nagyon kicsi az esély.Egyrészt,mert nem is akar,mint mondta.De ha talál is,megsúgom neked,semmi nem örök életű!

30 alatt kevesen kötelezik el magukat,főleg a melegeknél!De sokan még 30 felett sem.

2014. nov. 19. 21:20
 32/98 A kérdező kommentje:
De ez akkor sem zaklatás. Én örülnék ha ő ennyire visszaakarna szerezni engem. Ha újra összejövünk akkor még hálás lesz nekem ezért.
2014. nov. 19. 21:22
 33/98 anonim ***** válasza:
Akitől örülnék a zaklatásnak, annak eleve nem kellene zaklatnia. Sokkal hamarabb igent mondanék, akkor is, ha a nehezen kaphatót akarnám játszani.
2014. nov. 19. 21:25
 34/98 anonim ***** válasza:
100%

"Ha újra összejövünk akkor még hálás lesz nekem ezért."

uhh, félek, hogy te és a valóság két külön, egymástól egyre jobban távolodó pályán mozogtok.

2014. nov. 19. 21:29
 35/98 anonim válasza:
magadhoz láncolni nem akarod?
2014. nov. 19. 21:31
 36/98 A kérdező kommentje:
Miért törődjek bele a szakításba, ha egyszer összeillünk?
2014. nov. 19. 21:33
 37/98 anonim ***** válasza:
Miért nem akar összejönni veled, ha annyira téged akar?
2014. nov. 19. 21:36
 38/98 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy sok a munka és az egyetem együtt és most nem szeretne kapcsolatot, meg állítólag már nem szeret, de tudom, hogy ez csak kifogás. Valójában makacskodik és kéreti magát.
2014. nov. 19. 21:39
 39/98 anonim ***** válasza:
bakker, valszeg ez csak duma volt, és már rég mással kufircol.
2014. nov. 19. 21:41
 40/98 anonim ***** válasza:

xDDDD

Na,akkor leegyszerűsítem neked!!!

Dugni akar!

Nem akar 22 évesen úgy élni,mint egy nyugdíjas!

A szexhez nem kell annyi idő és még változatos is.

2014. nov. 19. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!