Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)

Figyelt kérdés

A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?

19/f/m

2014. nov. 18. 19:23
 71/98 anonim ***** válasza:
Két kézzel magasba tartott magnón bömböltess valami szerenádot az ablaka alatt éjfél körül. Közben üvöltve énekelj jó hamisan.
2014. nov. 21. 09:11
 72/98 anonim ***** válasza:

na,akkor visszaszerezni kívánt fiú?:Ö

visszakapható vagy?

vagy nem?:)

2014. nov. 21. 17:51
 73/98 anonim ***** válasza:
Kiderült, hogy a visszaszerezni kívánt ember tényleg én vagyok. Nem szeretném itt részletezni a dolgokat és azt sem tudom, hogy kedves exemnek miért jutott eszébe kiteregetni ezt, amikor csak kettőnkre tartozik. A válaszom továbbra is nem és ez nem makacsság. Az én életemet én szeretném élni és örülnék, ha mások nem mondanák meg, hogy mi lenne jó nekem és mi nem.
2014. nov. 21. 19:20
 74/98 anonim ***** válasza:
Csak nem azért szakítottatok, mert a kapcsolat alatt is ilyen volt?
2014. nov. 21. 19:57
 75/98 A kérdező kommentje:
Ennél jobban nem tudnál megalázni? :(
2014. nov. 21. 20:09
 76/98 anonim ***** válasza:

ma 19:57!

Nem akarok erről beszélni, de megvolt rá az okom.

2014. nov. 21. 20:15
 77/98 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez egy elég ízléstelen dolog volt tőled, én többet érdemelnék. Ezek után még mindig úgy gondolom, hogy összetartozunk és tudok rád várni.
2014. nov. 22. 22:03
 78/98 anonim ***** válasza:

Na,ne!

Ez tuti 1 személy:)

És szappanopera forgatókönyv írásához gyakorol:)

2014. nov. 22. 23:05
 79/98 anonim ***** válasza:
remélem, hogy ez tényleg csak egy szappanopera, különben elég kínos, ha egy nyilvános "fórumon" beszélik meg a magánéletüket.
2014. nov. 22. 23:27
 80/98 Béla211 ***** válasza:
Ez egy baszatlan unatkozó tini.Vagy csak simán skizo. Ha meg igaz elnézést,de akkor javaslom kérdezőnek a szociológust.
2014. nov. 23. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!