Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)

Figyelt kérdés

A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?

19/f/m

2014. nov. 18. 19:23
 51/98 anonim ***** válasza:

Az életed értelme te magad vagy,nem más!

Nem szabad másoktól függővé tenned magad,ezt meg kell tanulnod!

Ha most összejönnétek sincs garancia,hogy ez 5 vagy 10 év múlva is így lesz----

Az emberek változnak..

2014. nov. 19. 21:56
 52/98 A kérdező kommentje:
Az hogy szálljak le a földre azt jelenti, hogy törődjek bele a dolgokba, nos ez nem hasznos válasz, már ne haragudj. Ezzel nem tudok mit kezdeni. A legegyszerűbb belenyugodni a dolgokba. Ez a gyenge emberek jele.
2014. nov. 19. 21:59
 53/98 anonim ***** válasza:

"Uram, adj türelmet,

Hogy elfogadjam amin nem tudok változtatni,

Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,

Amit lehet, és adj bölcsességet,

Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni."

2014. nov. 19. 22:02
 54/98 A kérdező kommentje:
Ez most mi?
2014. nov. 19. 22:04
 55/98 anonim ***** válasza:
A te hozzáállásod nem hasznos. Azt is fel kell ismerni, mire mennyi időt és energiát érdemes pazarolni. Én is tudom, milyen nagy úr a megszállottság, de annyit senki sem ér meg, hogy megalázd magad, vagy elszalassz legalább olyan jó lehetőségeket, hogy inkább az elérhetetlent üldözd.
2014. nov. 19. 22:09
 56/98 anonim ***** válasza:
100%
csak egy idézet...talán el kéne gondolkodnod rajta. a gyengeség jele az, ha vered a segged a földhöz és toporzékolsz, hogy "ő az enyém, engem szeret" stb. ez gyengének mutat téged. ha túl tudsz lépni rajta, az erősnek tűnik nekem. ami nem jelenti azt, hogy nem próbálod meg esetleg visszahódítani...de nem ilyen stílusban és ilyen hozzáállással.
2014. nov. 19. 22:11
 57/98 anonim ***** válasza:
Kérdező miért vagy biztos abban hogy szeret? Ne haragudj hogy ilyet kérdezek de abból amit itt mutatsz nekem túl ragaszkodónak tűnsz, nem lehet hogy a kapcsolatodban is az voltál? Csak rosszat teszel azzal ha még jobban rácsimpaszkodsz a másikra annak ellenére hogy ő mást szeretne. Ezzel csak elűzöd magadtól. Itt ezekben a sorokban amit leírsz minden rólad szól, hogy Te szereted, Te mit gondolsz, Te mit akarsz tenni azért hogy visszakapd stb. Az Ő gondolatai érzései nem számítanak? Azt is Te akarod megszabni mit tegyen mit gondoljon? Még nagyon fiatal vagy ezért nem fogod fel miért baj amit csinálsz, de vissza kellene vegyél egy kicsit, akkor is ha nem érted miért lenne az a jó megoldás.
2014. nov. 19. 23:45
 58/98 A kérdező kommentje:
Azt hittem itt kapok valami segítséget, de az itt levő emberekben nincs meg a küzdeni akarás. Ti mindenbe könnyen beletörődtök.
2014. nov. 20. 07:24
 59/98 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat fogsz még csalódni ezzel a hozzáállással.

Sokszor lesz még hogy azt kell tenned,amihez nincs kedved,és nem kaphatod meg azt,amit szeretnél...

Még gyerek vagy....

2014. nov. 20. 07:54
 60/98 A kérdező kommentje:
A leggyerekesebb dolog az beletörődni a dolgokba, elfogadni, ami van és úgy tenni, ahogyan azt mások elvárják.
2014. nov. 20. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!