Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)
A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?
19/f/m
"Egymáshoz tartozunk és kész, csak ő makacskodik."
Majd megtanulod, remélem, minél előbb, hogy a világ nem arra görbül, amerre te szeretnéd.
Sajnos egyszerre ennyi mindennek nehéz megfeleni.
Suli,munka,kapcsolat,test karbantartása,takarítás,stb.
Jó ha az ember ebből 2nek képes megfelelni.
Kinek mi a fontos.
Nekem se lesz soha kapcsolat,mert nem lesz időm rá.
26/M
Sajnos társadnak fontosabb minden más,mintsem neked adja szívét,életét.
Pedig a boldogság keresése lenne az élet fő célja.
Ha a barátod téged dob el minden más helyett,előbb vagy
utóbb az élet ezért mindentől megfosztja majd és rájön mit veszített,semmije sem marad.
Mondd el neki,mennyit jelent neked az ő személye.
Közöld vele mennyire szereted.
Ha ezekre sem kap észbe,nem szeret már téged.
Akkor tényleg el kell fogadd,a suli stb csak kifogás,valójában a szerelem varázsa múlt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!