Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)

Figyelt kérdés

A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?

19/f/m

2014. nov. 18. 19:23
 21/98 modelfiu válasza:

Egyszer minden elmúlik és egyszer minden véget ér

Annak az időnek örülj amit együtt voltatok és ne azon bánkódj amit nem... ilyen az élet minden véget ér egyszer és tovább kell lépni

Csak rajtad múlik, hogy ezt esetleg sértődötten, dühösen és makacsul ragaszkodva ahhoz ami már elmúlt teszed, vagy

vidáman és a pozitiv dolgokat látod a dologban (a közösen eltöltött kellemes időt) és továbblépsz hogy ismét jöhessen valami új és talán jobb...

Rajtad múlik hogy hogy éled le ezt az életet de érdemes pozitivan állni a dolgokhoz úgy jóval kevesebb szenvedés és csalódás fog érni ;)

2014. nov. 19. 16:33
 22/98 A kérdező kommentje:
Nem adom fel! Előbb vagy utóbb úgyis összejövünk. Szüksége van rám.
2014. nov. 19. 16:48
 23/98 anonim ***** válasza:

19 évesen érhető hogy ilyen vagy.

De ez fog változni.

Idővel rájössz majd,hogy nem ő az egyedüli a világon:)

Pusztán az is lehet,hogy ő,mivel 22 éves,már egy érettebb kategóriába lépett,míg te megrekedtél egy tini szintjén.

2014. nov. 19. 18:55
 24/98 anonim ***** válasza:
Az ilyenek miatt sokan nem szeretnek 25 alattiakkal ismerkedni,mert még totál gyerekek....
2014. nov. 19. 18:56
 25/98 anonim ***** válasza:
A szeretet van olyan önzetlen, hogy ne erőltessem rá magam valakire, aki nem akar, és nem olyan leereszkedő, hogy azt gondoljam, ő csak egy butuska háziállat, tudja is ő, mit akar, majd én eldöntöm helyette. Még ha téved is, ez az ő döntése. Ha meggondolja magát, majd Ő szól.
2014. nov. 19. 19:14
 26/98 anonim ***** válasza:
kérdező, nem lenne gond, hogy megpróbálod visszaszerezni, de ez a "seggemet verem a földhöz, és visszaszerzem, mert szüksége van rám" duma ez nagyon-nagyon gáz. egy haverom volt így az ex-csajával, konkrétan eljutott oda, hogy kvázi zaklatta a csajt, és nem jutott el a tudatáig, hogy hova süllyed. Szóval te légy észnél, attól, hogy erőlteted, nem lesz jobb a helyzet; sőt.
2014. nov. 19. 19:15
 27/98 anonim ***** válasza:

A zaklató magatartás csak elriasztja a másikat.

Másrészt jobb érzés,ha tudod valaki önszántából van veled,nem pedig kényszerből...

2014. nov. 19. 19:18
 28/98 A kérdező kommentje:
Ezen mi zaklató van?
2014. nov. 19. 20:53
 29/98 anonim ***** válasza:
Egyértelműen megmondta, hogy felejtsd el, mégis meg vagy győződve, hogy rád van szüksége, és küzdeni akarsz a döntése ellen.
2014. nov. 19. 21:15
 30/98 anonim ***** válasza:

Addig nem zaklató,amíg ezt csak nekünk írod itt le.

De miután te elmész a lakására és vered az ajtót az már zaklatás:D

Hidd el!Ezzel nem érsz el semmit!

Annál rosszabb nincs mikor valaki úgy érzi mások irányítják!

Ha meg is győzöd,majd hallgathatod,hogy te erőszakkal akartad magadhoz láncolni.

Apám,mindig ezt mondja,hogy

"Anyátok állandóan jött utánam,addig amíg el nem érte a célját":D

Aztán jött egy gyerek,amivel magához láncolta.

Csak neked nincs ilyen eszközöd,nem tudod mivel magadhoz láncolni.

De ez jó?

Szerintem jobb ha te is a tanulásra koncentrálsz először.

Nagyon fiatal vagy.

Keress barátokat,azokra úgy sem kell annyi idő,mint egy párkapcsolatra.

Te még csak gimis vagy,voltál.

az egyetemen nem annyit kell tanulni,mint egy gimiben.

Én nem is tudom valakinek hogy van egyetem mellett ideje kapcsolatra.

Nekem minden energiámat felemésztette.

2014. nov. 19. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!