Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)

Figyelt kérdés

A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?

19/f/m

2014. nov. 18. 19:23
 41/98 A kérdező kommentje:
Engem az nem érdekel, hogy kivel dug, de engem nem érdekel, akkor is visszaszerzem.
2014. nov. 19. 21:44
 42/98 anonim ***** válasza:

Én 19 éves koromtól,olyan 23-24 ig csak egy pasiért voltam oda,reménytelenül.

Más nem is érdekelt.

Elpazaroltam a legjobb éveimet.

2014. nov. 19. 21:44
 43/98 A kérdező kommentje:
Brandoneee20, ezek szerint te nem tettél eleget azért, hogy összejöjjetek, de én nem adom fel. Minden áron visszaszerzem és nem maradok egyedül.
2014. nov. 19. 21:46
 44/98 anonim ***** válasza:

De,ha még a nyitott kapcsolatot kínálod neki az sem kell.

Mivel nem akar kapcsolatot.

Ha csak szexre vágyik neki ebben mi az üzlet?

Jobb,ha keresel mást,hidd el!

Senki sem olyan különleges,hogy ne lehetne pótolni!

2014. nov. 19. 21:46
 45/98 anonim ***** válasza:

19 éves voltam,amikor ő 37.

Még nem értettem sok dolgot.

Már értem,hogy miért voltam alkalmatlan arra,hogy vele legyek.

Most 26 vagyok,egyre öregebb,és egyre kevesebb az esélyem,hogy találok vkit,pedig nem is nézek ki rosszul.

Pedig sokan tettek ajánlatot,de mindet visszautasítottam miatta.

2014. nov. 19. 21:48
 46/98 A kérdező kommentje:
Én 26 éves koromban tuti együtt leszek a barátommal.Nem adok egy hetet és felhív.
2014. nov. 19. 21:51
 47/98 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen minek írtad ki a kérdést? ahelyett, hogy a valósággal néznél szembe, a saját marhaságaidat hajtogatod.
2014. nov. 19. 21:52
 48/98 anonim válasza:
szállj le a földre, csak szereté magát kiélni és egy kis Szabadségot! Hagyd őt békén egy időre-majd Ő eldönti, mit akar!
2014. nov. 19. 21:53
 49/98 A kérdező kommentje:
Mert azt hittem hogy kapok valami értelmes választ hogy mit tehetnék még hogy visszakapjam életem értelmét. Olyan nagy bűn ez?
2014. nov. 19. 21:53
 50/98 anonim ***** válasza:
kaptál rengeteg értelmes választ, de kibetűzöm újra: SZÁLLJ LE A FÖLDRE, és bízd rá az exedre, hogy újra össze akar-e jönni veled. szerintem jobban jársz, ha megpróbálod feldolgozni végre a szakítást, mint ha megragadsz a "Tagadás" fázisnál.
2014. nov. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!