Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)
A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?
19/f/m
"Akármilyen áron is, de vissza fogom szerezni."
Jó esetben csaak zaklatásért kerülsz majd börtönbe, ha így folytatod...
Sajnos nagy esély van rá, hogy véglegesen szakítani akart. Persze az is lehet, hogy idővel be fogja látni, hogy mekkora hibát is követett el.
Mindenesetre próbálj meg ismerkedni másokkal is, és lehet, hogy egy nap jön valaki, akit nála is jobban fogsz szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!