Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)

Figyelt kérdés

A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?

19/f/m

2014. nov. 18. 19:23
 11/98 anonim ***** válasza:
Kérdező,megkérdezhetem mennyi idős a barátod?
2014. nov. 19. 07:34
 12/98 A kérdező kommentje:
22
2014. nov. 19. 07:37
 13/98 anonim ***** válasza:

"Akármilyen áron is, de vissza fogom szerezni."

Jó esetben csaak zaklatásért kerülsz majd börtönbe, ha így folytatod...

2014. nov. 19. 09:32
 14/98 A kérdező kommentje:
Miért zaklatás, ha küzdeni akarok a kapcsolatunkért?
2014. nov. 19. 10:23
 15/98 anonim ***** válasza:
Ha szeret, akkor vissza fog fogadni. Ha nem szeret, akkor, ha még kapcsolatba vagytok, akkor mindíg éreztetni fogja, hogy nem Te vagy az igazi. Nem úgy bánik veled, nem mond el mindent. Feszéjezni fogja az ottléted, nem fogja olyan jónéven venni, ha hozzábujsz....
2014. nov. 19. 12:08
 16/98 anonim ***** válasza:
Mert ellene küzdenél. Ha a párod az ellenfél, a kapcsolat valószínűleg nem éri meg.
2014. nov. 19. 12:17
 17/98 A kérdező kommentje:
Ha szeretem akkor miért ne küzdjek érte? Ti nem tennétek meg mindent azért, akit szerettek?
2014. nov. 19. 15:12
 18/98 anonim ***** válasza:

Sajnos nagy esély van rá, hogy véglegesen szakítani akart. Persze az is lehet, hogy idővel be fogja látni, hogy mekkora hibát is követett el.

Mindenesetre próbálj meg ismerkedni másokkal is, és lehet, hogy egy nap jön valaki, akit nála is jobban fogsz szeretni.

2014. nov. 19. 15:37
 19/98 A kérdező kommentje:
Nem akarok másokkal ismerkedni, mert csak őt szeretem és majd rá fog jönni, hogy mekkora hibát követett el, mert nálam jobbat úgy sem talál.
2014. nov. 19. 15:58
 20/98 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ezt az akaratosságot sem szereti. Azt, hogy csakazértis, és Te majd megmutatod.
2014. nov. 19. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!