Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a párom? (meleg)
Figyelt kérdés
A párom egy hete szakított velem. Arra hivatkozott, hogy sok a munka és az egyetem egyszerre és nem tud így kapcsolatban élni, meg hogy magányra van szüksége. Azt mondta, hogy próbáljam meg elfelejteni és hogy egy ideig ne beszélgessünk. Én úgy gondolom, hogy nekem nincs mit elfelejteni és nem kell továbblépnem semmin, mert szeretem őt és vissza akarom kapni. Hogyan csináljam? Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?
érdekes, a gyerekek ponthogy hisztiznek, ha valamit nem kapnak meg, nem törödnek bele
2014. nov. 20. 11:50
62/98 anonim válasza:
"Mivel tudnám rávenni, hogy kezdjük újra?" nem rávenni kell, nem trükközni kell,hanem megbeszélni. Ha mind a ketten mást akartok, akkor nincs értelme erőltetni bármit is. Legyen egy kis tartásod. Nem kényszerítheted bele egy kapcsolatba.
2014. nov. 20. 16:12
63/98 anonim válasza:
Bakker nézd meg, mindenki ezt mondja neked: A mostani viselkedésed a gyerekes, egy felnőtt elfogadja azokat a dolgokat, amiket nem tud befolyásolni. Ha az exeddel össze akarsz jönni újra, akkor próbáld azt megbeszélni vele, hogy a barátságot tartsátok meg, és legalább sörözni/fiúzni/bulizni/stb. járjatok együtt, amikor lehet. Ha ebbe belemegy, akkor idővel meglátjátok, hogy alakul a barátság...
2014. nov. 20. 17:10
64/98 anonim válasza:
Figyu nincs biztos recept arra, hogy miért fog megint megszeretni annyira hogy veled legyen. Mégis mit vársz bájitalt, varázslat tippeket? Legyél erős magabiztos stabil ember nélküle is, ez mindenkinek imponál szerintem, a nyomulás kevésbé... Ez nem feltétlen jelent beletörődést, időnként megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot vele de ha most nem akarja mit erőlködnél? Egyébként nem válaszolsz a kérdésekre így nem tudom hogy vársz segítséget.
2014. nov. 20. 17:41
65/98 anonim válasza:
Kívánom hogy szeressen az akit te is szeretsz, de azt is kívánom, hogy ne hónapok rossz esetben évek múlva jöjj rá ,hogy elpazaroltál egy csomó időt és lehetőséget azzal hogy hiába vártál valakire. Lehet tényleg nem akar veled lenni már ez az illető, vagy tényleg szüksége van egyedüllétre. Én is ilyen vagyok és ha valaki ilyenkor még is rám erőlteti a társaságát csak rosszabbul érzem magam. Szükségem van másokra de egyedüllétre is. Miért nem fogadod el ezt? Nem vagyunk egyformák. Az is lehet tényleg kiábrándult belőled ami azt jelenti, hogy ő már tovább akar lépni akkor is ha te nem akarsz.
2014. nov. 20. 17:44
66/98 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket. Bennetek nem lenne kitartás ilyen esetben?
2014. nov. 20. 23:20
67/98 anonim válasza:
Már mondtam:beszélnék vele és megkérdezném, hogy a kapcsolatot baráti szinten akarja-e tartani. Megmondanám neki, hogy tovabbra is szeretem, és részemről örömmel folytatnám a kapcsolatot, de nem akarnám rákényszeríteni az akaratomat. Ha a kapcsolatot tudjuk tartani, az már jó, mert nem vesztem el teljesen, és elképzelhető, hogy idővel lenne kedve a folytatáshoz, ha meg nem, akkor marad a barátság, vagy kihűl a kapcsolat, de akkor már egyikünk sem bánja...
De soha nem mondanám azt neki, hogy "tudom, hogy szükséged van rám", meg hogy "majd én Megmondom neked, hogy te mi akarsz és mit csinálj". Erre mondtam, hogy ha erőlteted, a világ akkor sem fog a kedvedért arra görbülni, amerre te akarod. Borzasztó önzőnek tűnsz, akaratosnak és követelőzőnek...ez engem az exed helyében elriasztana minden további kapcsolattól veled.
2014. nov. 20. 23:26
68/98 anonim válasza:
Küldd már fel ide őt is!:D
Megkérdezzük mi a helyzet:D
2014. nov. 21. 00:17
69/98 anonim válasza:
Mi olyan érthetetlen azon, hogy az exed egy másik érző lény, saját gondolatokkal és döntésekkel, amiket tiszteletben kell tartani, és te sem vagy tévedhetetlen, főleg ha valaki más érzéseiről van szó?
2014. nov. 21. 00:41
70/98 anonim válasza:
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a visszaszerezni kívánt fiú én vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!