Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 évig nem volt barátnőm ezentúl ne is erőltessem az ismerkedést barátnő szerzésének céljából? Teendő?
Néha egyszerűen már nincs kedvem kezdeményezni még ha tetszik is a kiszemelt, mert úgyis tudom mi a válasz:
- van barátom;
- nincs barátom, de nem is kell, jó egyedül;
- sajnos a munkám mellett nincs időm egy normális kapcsolatra, futó dolgokban pedig nem vagyok benne.
A teljesség igénye nélkül csak a legtöbbet előforduló elutasítás formáit soroltam fel.
Már abszolút semmi önbizalmam sincs, h kezdeményezzek bárkinél annyi megaláztatásban és átverésben volt részem itt, egyéb netes oldalakon és a való életben is.
Viszont nagyon vágyom valakire már, természetesen egy nőre, nem csak szexuális értelemben, hanem hogy kiegészítse az életem, szeressen nagyon és engedje, h szeressem. A munkahelyi teljesítményem folyamatosan romlik, mert nem tudok koncentrálni mind a szexuális hiányérzetem miatt, mind az érzelmi dolgok miatt. Egy munkahelyet elvesztettem már ebből kifolyólag 4 évvel ezelőtt és nem akarok megint így járni, mert elég nehéz mostanában elhelyezkedni kicsiny országunkban.
Itt a gyakorin én továbbra is próbálkozom lányoknál, de nagyon rosszul megy. Elkezdem a beszélgetést, de 3-4 üzenet váltás után már nem írnak vissza...lol. SEMMI rosszat nem írok nekik, ha meg ez nekik unalmas amit írok, akkor "ide nem illő szavak"!
Lehet rossz világba születtünk, ahol a normális hozzáállás, intelligencia, szeretet, odaadás, bizalom, hűség...de még sorolhatnám - nem ér semmit. Szinte már több mint ezer lánynál próbálkoztam, de egyszerűen nem jön össze a dolog, pedig én kérdezek, érdeklődöm felőlük, nem vagyok egós, próbálok velük kedves lenni és elnézni nekik ha ők nem figyelnek oda rám, de nekik ez nem elég....
Én olyan vagyok akivel MINDENT meg lehet beszélni, de ők nem akarják, pedig egy jó kapcsolatnak ez is az egyik alap feltétele. Én tényleg BÁRMIRŐL beszélgetek velük, megértem őket, de ez nekik nem kell.
29/F
hát ha nekem írna valaki itt gyakorikérdéseken egy mondat alapján (vagy kettő) hogy ismerkedjünk, és tuti zizinek tartanám. ez gáz, erre vannak a társkereső oldalak.
de gondolom a netes társkereséssel is próbálkoztatok (ha nem, akkor hajrá van)
Istenem fiúk, megszakad értetek a szívem! Annyira aranyosak vagytok, de tényleg! "Jó" látni, h ti is szenvedtek, mert nélkületek egy bunkó feminista lennék sok barátnőmmel egyetemben. Ne adjátok fel a reményt, vannak még aranyos lányok, csak rejtőzködő életmódot folytatnak. :D Szerintem az adhat egy kis erőt, ha abban a lányban, aki nagyon csúnyán elbánt veletek elsősorban nem a nemét nézitek, hanem azt h ember. Tudom ez sovány vigasz... :( De meggyőződésem, ha ebből a szempontból nézed akkor nem annyira fájdalmas. Más az, ha "a nők" tolnak ki veled, és más az, ha találkoztál egy rakás lekezelő, gátlástalan, finnyás, ostoba, hazug EMBERREL (akik történetesen nők). A barátnőimnek ugyanezt szoktam mondani, amikor előjön belőlük a férfigyűlölet, h ne arra gondoljanak, h már hányadik PASI használta ki őket, hanem bizony ez egy szomorú világ, ahol az EMBEREK nagy része rosszat tesz a másik EMBERREL - minden lehetséges eszközzel :( ...
Szóval tényleg fel a fejjel, és nagyon remélem h nemsokára rátok talál a szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!