Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány pasit tartottatok egyszerre max?
Figyelt kérdés
Én hatot.2012. aug. 23. 00:05
41/47 anonim válasza:
Ez egy vizsga volt? Miért buktunk meg ha szabad tudnom? Kit érdekel, hogy fiú vagy, vagy lány?? Attól még szemét vagy, ha egyszerre több szeretőd van.:) Megnyugtatlak még mindig te vagy az idióta! "Gratulálok.:D hahaha".
42/47 anonim válasza:
Te kis rib*nc ,te,nem sajnálod azt a 6 fiút?Lehet hogy 3 nak
közülük te voltál (erősen kétlem)álmaik nője.Remélem egyszer jól megerőszakol Overdose,vagy Dumbo,aztán majd meglátjuk melyik fiút fogod utána kívánni.
43/47 anonim válasza:
Hallod,most aztán nagyon szégyellem magamat -.- leribancoztam egy lányt(akit annak hittem)aki (állítólag) 6 pasit tartott.Hát és még én buktam meg :D
44/47 anonim válasza:
Hát, ez tényleg állati vicces vol. Órákig nevettem ajta.
Most komolyan: csak én nem értem, hogy ez mekkora nagy átverés?
Vagy csak én vagyok ilyen hülye, de ebben én nem találtam semmi vicceset
46/47 anonim válasza:
Akkor oké. Mert.nem tudom tényleg, hogy mi értelme volt ennek.
De kedves kérdező még valami: hahahaha
47/47 A kérdező kommentje:
örülök nektek :DD
2012. aug. 29. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!